J. Zíma v roce 1976 při vystoupení na oslavách MDŽ. FOTO: Vladimír Černík, ČTK
Zpěvák a herec Josef Zíma: Je třeba umět odpočívat
7. 7. 2014Má za sebou těžké období, kdy se vyrovnával se ztrátou své ženy, se kterou byl přes šedesát let. A také s velkými bolestmi nohou. Ale ani přes tyto těžké chvíle nikdy nepřestal vystupovat. Josef Zíma má teď práce, dva roky po své úžasné osmdesátce, stejně hodně, jako když býval mladý.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
21.7.2014 13:25
Já jsem (pro informaci těm, kteří tu ještě před 2 roky nebyli) napsala o jubilejním koncertu pana Josefa Zímy v Mém příběhu "Můj dívčí idol je dnes osmdesátník". Třeba se vám to bude líbit.
Jana Šenbergerová
11.7.2014 20:00
V roce 2010 jsem měla to "štěstí", že jsem se po úrazu léčila v Rehabilitačním ústavu v Luži - Košumberku, jehož areál se nachází v blízkosti hradu Košumberka, kde v rámci oslav města Josef Zíma vystupoval. Bez ohledu na věk zpíval jako za mlada a jeho krásný hlas zněl nad Košumberkem jako zvon.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.7.2014 19:59
Pan Josef Zíma byl hostem na veletrhu Senior a vyzval lidi, že mu mohou dát i otázky. Zeptala jsem se tedy, zda se někdy ještě setkal s filmovou princeznou Ladou = paní Marií Kyselkovou. Odpověď byla ANO - oba provázeli Prahou skupinu z Německa - a komu se přihodí, aby je provázel princ s princeznou?? Nejsem princezna, ale líbí se mi, že p. Zíma -stejně jako já - považuje internet pro seniora za velmi užitečný - hry zde taky nehraji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA