Zralé modelky i60 v dokumentu
Danuše Kubátové. Podívejte se!
27. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Havlíková
22.1.2015 22:49
Ludmila Havlíková22.1.2015 22:23:11
dnes mě zaujala v televizi reportáž o modelkách nad 50 let.Byla jsem úplně unesena z této akce a okamžitě bez zaváhání jsem se zaregistrovala s tím,že také zkusím štěstí.Je to fantastická a zároveň krásná představa procházet se po mole .Všem dámám moc závidím,ale také přeji hodně dalších přehlídek.
Milada Salajková
7.10.2014 19:10
Ráda jsem se podívala. Jste plné energie, šťastné ze splnění svého snu a sluší Vám to. Štastná žena je krásná žena
Marie Magdalena Klosová
7.7.2014 19:36
Je to opravdu profesionální "kousek",milá Danuše.Ještě jednou děkuji.
Alena Tollarová
6.7.2014 22:35
Ráda bych Danuši Kubátové poděkovala za to, že svou kamerou zachytila atmosféru a nás všechny v akci. Dokument se mi moc líbí a ráda se jím pochlubím svým známým. Tak ještě jednou - díky a posílám pozdrav.
Dagmar Čečivová
28.6.2014 18:54
Chtěla jsem se zajet na přehlídku podívat, měla jsem pracovní víkend tak mi to nevyšlo,,,,,Díky paní Kubátové jsem vše viděla,,,,skvělé,,,,,,,moc se to povedlo,,,,,atmosféra skvělá, ženy taky,,,,,,
Jana Šenbergerová
27.6.2014 14:51
Pěkné, jen mě zaráží, proč si padesátnice o sobě myslí, že je seniorka. To mě nenapadlo ještě ani v šedesáti, přestože jsem do třicítky přivedla na svět dvě juniorky a následně byla obdařena i vnoučaty. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA