Redakce i60 zpovídá
paní Zuzanu Pivcovou
24. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
24.6.2014 00:21
Když jsem chtěl se Zuzanou udělat zpovídání já, tak to odmítla. Že už toho na i60.cz o sobě napsala dost. Skromná. Jsem rád, že díky redakci toto zpovídání vzniklo. Zuzana je užasný člověk a je velkou inspirací. Se svou přirozenou elegancí zvládá recepci na velvyslanectví, sraz motorkářů stejně jako návštěvu koncertu filharmonie i punk-rockové kapely.
Co se týká psaní, tak například v kategorii klasické milostné poezie asi nemá vážnou konkurenci.
Jana Šenbergerová
23.6.2014 22:38
Chválím redakci za tento počin a děkuji Zuzce za to, že je, že je taková, jaká je a že je tu s námi.
Jaroslava Handlová
23.6.2014 22:01
Já osobně jsem se stala pravidelným čtenářem i60 právě díky Zuzce. A teprve, když jsem postupně objevovala další zajímavé příběhy i jiných přispěvovatelů, tak jsem se odhodlala také občas něco napsat. Líbí se mi, že redakce i60 dává takový prostor každému, kdo se chce podělit o něco dobré a veselé, ale někdy bohužel i to zlé. Jsem moc ráda, že nyní redakce zpovídala právě Zuzku, protože ona je pro mne velmi výraznou osobností. Díky za toto Zpovídání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA