Fotbalová tipovačka pokračuje:
dnes můžete získat až 7 bodů!
18. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Peterková
19.6.2014 00:21
Tak jsem nestihla dvakrát vsadit :-( Ale vyšel mi teď tip - v té 11. minutě jsem tady ten míč tak hypnotizovala, až do té brány vletěl :-)
Pavel Král
18.6.2014 21:58
Po poločasu 0: 2 a možná bývalí mistři světa pojedou ze skupiny s ostudou domů. Chile asi náskok ubrání a zvítězí. To nikdo asi nečekal.
Miroslav Štorch
18.6.2014 18:30
Australané dostali gól ve 20.minutě a hned za minutku vyrovnali. Tak to je pěkné překvapení. Ale předpokládám, že Nizozemci dají o pár gólů víc než klokani. :-)
Miroslav Štorch
18.6.2014 17:57
Obrana Australanů bude asi urputná. ale také čekám, že gólů nastřílí Nizozemci hodně. Podle pravděpodobnosti by odpovídalo za tipování správné minuty jen přidělení maximálně 3 bodů, ale těch pět bodů je pěkná prémie. Byla by legrace, kdyby žádný gól nepadl. I kdyby padl první gól až v nastavení třeba v 94.minutě, tak by to byla pořád náhoda kolem 1% :-)
Miroslav Štorch
18.6.2014 16:22
Tak jsem pro zajímavost spočítal pravděpodobnost - s jakou můžeme tipovat přesný výsledek zápasu na mistrovství světa - pokud budeme uvažovat, že každé družstvo dá maximálně 5 gólů (jako Nizozemsko - Španělsku 5:1), tak je pravděpodobnost 1tip ze 36-ti možností. To odpovídá 2,7777 % - a získáte 1 bod. Že natipujete správně oba zápasy současně je - (1/36 x 1/36) - 0,077 %. Za správné natipování minuty prvního gólu z devadesáti minut 1/90 dostanete 5 bodů při pravděpodobnosti 1,1111 % :-) No to by byla trefa
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA