Stanislava Pecková: Poslouchám
příběhy těch, kteří něco prožili
11. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
11.6.2014 21:04
To skutečně zaslooužíte pochvalu a poděkování. Mám zkušenosti z archivu, jak starší generace ráda vypráví o sobě a svých předcích. Historie je fakt a některé osudy jsou velmi smutné až surové. Škoda, že jsem si všechny nějak v poznámkách nezapsala. Ale při provozu nebyl čas.
Iveta Balážová
11.6.2014 16:52
Je potěšitelné vědět, že se někdo zajímá o názory starší generace. Držím vám palce Stanislavo!
Olga Štolbová
11.6.2014 11:28
Díky za upozornění, knihu určitě chci. Slečna nebo paní Pecková, dělá záslužnou práci. Také mě moc zajímají osudy mých rodičů i prarodičů a jejich vrstevníků. Moje maminka hodně vyprávěla, ale o tatínkově rodině nevím skoro nic, málo jsem se ptala, teď mě to mrzí.
Pavla Vítková
11.6.2014 09:08
Moc se mi líbí tento rozhovor a hlavně nápady a moudré názory slečny Peckové. Ano, také si myslím, že má smysl, aby mladá generace naslouchala zkušeným generacím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA