Z mola na strom aneb 
Úchvatný geocaching

Z mola na strom aneb
Úchvatný geocaching

5. 6. 2014
Modelky zábava
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Hranková
Moc pěkná fotografie.
Jana Mesarčová
všem doporučuji, každý si nastaví podle sebe....prostě do pohody
Jiří Libánský
O této hře jsem už slyšel. Jsem rád, že jsem se dozvěděl víc. Jste správně geocáklí.
Eva Balúchová
Kešky chodíme hledat s vnukem.Jsem ráda,že ho to chytlo,aspoň mám s kým jezdit na výlety. Jinak já z mola na zahradu k sekačce a až dnes jsem skončila.:-)
Zuzana Pivcová
Pro mě je to hodně neznámé, ale velice zajímavé pro informaci. Vy se zřejmě neztratíte v žádné oblasti. A hezký je ten závěr!!
Iveta Balážová
Věřím, že to je zajímavá zábava. Kdysi jsme pro děti vymýšleli podobné soutěže, kdx nuseli hledat poklady podle nejrůznějších indicií. Toto je zřejmě sofistikovanější a jistě zajímavější, holt taková technika dříve nebyla. Ale fandím takovým hrám.
Miroslav Štorch
Geocaching je také moje hobby a prolézám strže, výmoly a stromy za schránkami. Kdysi jsem se jako horolezec zapisoval do různých vrcholových knížek schovaných v plechových krabičkách v zahraničí i u nás na horách. Geocaching má výhodu, že nemusíme daleko vysoko do hor a našel jsem knížku i v magnetické schránce uvnitř kovového zábradlí u nás ve městě. člověk si připadá jako malý, když hledá skryté vzkazy a poklady. Občas do schránky něco vložíme pro další návštěvníky a něco si třeba odneseme od jiných. Je to prima turistická zábava. Mohu také jen doporučit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%