Byla jsem při tom!

Byla jsem při tom!

27. 5. 2014

Ano, dorazila jsem z práce do Centra Černý Most a byla svědkyní nebo dokonce účastnicí módní přehlídky žen, vybraných naším portálem i60. A mohu klidně říct, že se nejednalo ani o amatérské představení nižší kategorie, ani o nabubřelý pokus o profesionální modeling.

I když měly ženy vzhledem k počtu 20 jen jeden outfit, tedy jeden předváděný model, myslím, že si své vystoupení užily v příjemné atmosféře, vytvořené především mezi sebou navzájem, ale i za pomoci moderátora Honzy Musila a módní návrhářky a poradkyně Táni Havlíčkové.

Určitě se najdou jako vždy kritické hlasy, ale ty budou podle mého svědčit spíše o tom, že byla celé akci přece jen věnována pozornost. Kdo si tedy myslí, že šlo o to, bojovat mezi sebou o nejlépe vypadající dámu zralejšího věku, je dalek pravdě. Věřím tomu, že tahle akce se nesla opravdu v duchu pojetí, které je mi blízké. Totiž, že každá žena je jiná a svá především uvnitř, ale to může slušivým způsobem podtrhnout i svým zevnějškem. A to se určitě povedlo.

Veškerá kritika a škarohlídství mohou jedině vyplývat z neznalosti věci. I já, která nemám ráda násilné jednorázové proměny v hvězdy, po nichž se ženy stejně vracejí ke svému "normálu", jsem ochotně uznala, že tady nešlo o proměny, nýbrž o hezké sladění osobnosti a zevnějšku.

I tady platí rčení, že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Takže díky těm, které "dělaly", a přesto nezkazily. Bylo to fajn.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Souhlasím se Zuzkou, byla tam pohoda a děvčata jako růžičky. Aspoň jednou za život bychom si měly udělat nějakou zvláštní radost, nejen jako modelky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%