Šijou se mnou všichni
čerti, tak jako zamlada
15. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
15.5.2014 21:46
Pěkné povídání,krásné fotky!Já jsem též vášnivá houbařka,do lesa to mám 5 minut.Zrovna dnes jsem se dívala,že začaly kvéct akáty a to prý začínají růst první praváci.Tak jak se trošku oteplí,vyrazíme na první průzkum.
Marie Magdalena Klosová
15.5.2014 19:21
Milé povídání.Na houby sice nechodím,ale les kolem naší chalupy v Beskydech miluju! Na stráni nad ní mám jednoho krasavce,je to vzrostlý smrk,s kterým se už dlouhá léta objímám,ulevuji si v jeho náručí od různých stesků,nebo jen tak spočinu.Ještě v 45 jsem měla vysoko nad zemí sedátko,kam jsem se často uchylovala.Také mě naučil vidět a vnímat jeho auru.A navíc ,střeží naši chaloupku.Stromy jsou úžasné!
Zuzana Pivcová
15.5.2014 17:28
Do lesa se dostanu jen v létě v jižních Čechách, ale to pak courám sama hodiny a vůbec nemám obavy, že by mě někdo přepadl. To jsem zažila na Zlatou neděli v Praze před 10 lety. Les je nádherný a naše chalupa je velmi blízko. Ale mám stále zafixované cestičky před 45 lety, leč ony jsou už dnes zrušené, les mnohde přeoraný, jinde nově vysázený a chodí se jinudy, takže občas se pěkně zamotám. Jaká ale byla moje radost, když jsem se vydala znovu pro bedlu, která byla před 2 dny malinká a nechala jsem ji ještě růst, a místo bedly jsem našla opodál krásné hřiby. Já totiž hledat neumím. Když najdu já, tak to už by snad našly i kočky! :-)
Libuše Křapová
15.5.2014 17:20
Ano, les je kouzelník. Zapomenu na starosti i na bolesti, najednou v zápalu hledání vyběhnu kopeček (a to doma jsem třeba skuhrala, že mne bolí kolena), hlava se rozjasňuje a mám opět pocit, že mi je dvacet. Ostatně, dámy, mládí je stav mysli. To jen tělo a okolí nás tak nevnímají
Marie Novotná
15.5.2014 16:53
Myslím,že to lépe napsat ani nešlo.Je to skvělé čtení.Dovolím si poznamenat,že také mám hodně podobnou krevní skupinu.Les mi dává sílu jít dál.,,Zelená energie" je kouzelná.
Jarmila Peerová
15.5.2014 16:43
Jste Růženko moje " krevní skupina ",houbaření je i moje vášeň a les,to je zamilované místo pohody, snění a radosti.I s tou vařečkou se poznávám...pěkně jste to napsala.Roky zastavit nejdou,tak si užívejme všeho,dokuď to " pořád " nějak jde....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA