Moje "zamlada" se mě
pořád drží jako klíště
14. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
16.10.2014 21:22
Hezky napsané a jde mi z duše. I když mé "zamlada" už je hodně dávno, duševně se tak cítím pořád. I když na koně bych určitě sednout nemohla, dala jsem se do psaní o svých zážitcích " zamlada". Některé si můžete přečíst na mém profilu. Teď mě moje dcera lanaří do Univerzity třetího věku. Ještě uvidím.
Milada Salajková
15.9.2014 00:01
Přesvědčily jste mě děvčata, že je to nakažlivé. Užít si života je třeba umět. Držím všem pěsti !
Eva Balúchová
15.5.2014 21:53
Koukám Marie,že máte elánu na rozdávání,doufám,že se v Praze od Vás trochu nakazím. :-)
Růžena Antlová
15.5.2014 07:23
Přeji vám aby se vaše zamlada vás i nadále drželo jako klíště spoustu dalších roků ! Skvěle napsané !
Marie Magdalena Klosová
14.5.2014 19:51
Milá Zuzko,to skoro vypadá jako telepatie nebo splynutí duší.
Ale proč ne?Jsem zvědavá na tu Tvou.
Zuzana Pivcová
14.5.2014 19:23
Ještě chci dodat, že nejen fotka dalšího páva, ale napsala jsem si své "Zamlada", leč zjišťuji, že začátek je opět pojat stejně. Zakže zde bude nějaké nenáhodně podobné uvažování. Omlouvám se tedy, ale úvahu, co je "zamlada", jsem Ti opravdu nešlohla, až to moje záhy vyjde.
Zuzana Pivcová
14.5.2014 18:54
Díky, připadá mi, že se koukám do zrcadla, byť s jinými zájmy, ale se stejným vnímáním "věku".
Hana Čadová
14.5.2014 18:34
Proti věku není léku! Děti do školy a školky jako zamlada nemám, tak nyní si užívám možná více jak "zamlada". V 60ti letech jsem skákala tandemový seskok padákem, proletěla se nad mořem rogalem a také byl let balonem. Život beru s úsměvem!
Pavla Vítková
14.5.2014 14:44
Kdybychom za mlada měli ty zkušenosti, co nyní, mnohé by bylo lepší... Ale to je život. Svou úvahu jste pěkně napsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA