K mamince
7. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
9.5.2014 23:37
Je to tak. "Matky" odložily děti do ústavu a ty nevinné děti je přesto milují.
Jana Šenbergerová
7.5.2014 19:42
Před čtyřiceti léty jsem pracovala v internátním zařízení pro děti. I ty týrané toužily po mamince, přestože je svým jednáním zmrzačila.
Nejhorší je, že jim nezmrzačily jen tělo, ale i duši. Z nich se pak většinou rekrutují nešťastní dospělí.
Marie Novotná
7.5.2014 18:10
O svojí mamince jsem už psala a nechci se opakovat.Tak jsem si vzpoměla na tohle.Sama nevím,kde se to ve mně tenkrát vzalo , špatně snáším křivdu na dětech .Ještě dlouho jsem na něj myslela.Moje 3 děti a 4 vnoučata mi pomohly pozapomenout .
Zuzana Pivcová
7.5.2014 17:24
To je hrozně smutné. Děti touží po domově, i když to tam je zlé. Pocit té zrady Ti nezávidím, ale Tys opravdu mohla v tu chvíli stěží dělat něco jiného. Neneseš žádnou vinu.
Hana Čadová
7.5.2014 15:46
Chudák chlapec. Jste moc hodná, že jste se o něho postarala a zavolala do ústavu. Bohužel jsou případy, kdy rodiče dítě odloží do ústavu a nebo jsou jim děti odebrány a nejeví zájem o návštěvu. Co by za dítě dala moje příbuzná, která se léčí a stále doufá, že jednou přijde den a lékař ji sdělí radostnou zprávu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA