Expedice oksroN: v ořechové skořápce

Expedice oksroN: v ořechové skořápce

18. 5. 2014
expedice oksroN
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Mě asi nejvíc oslovila krása Julských Alp ve Slovinsku. Na podzim je to jedna obrovská rozkvetlá skalka, louky jsou růžové ocúny a nad tím vším se vznešeně tyčí Triglav v modři jako nad Jadranem. Když jste po ránu dost vysoko, vypadá to, že pod vámi v chaloupce někdo řekl "Hrnečku vař!" A když se mlha rozplyne, začnete se vy rozplývat nad neskutečnou krásou krajiny. Přesto se mi nejvíc líbí u nás doma, když prší, fouká, sněží a slunce svítí...
Olga Štolbová
Jaroslave, tleskám. Provedl jste nás krásnými místy, tím víc lituju, že tohle nikdy neuvidím, ale moc děkuji za pěkné povídání.
Jaroslava Handlová
Při vzpomínkách na obdobné poznatky z Norska si vždy na chvíli připadám jak ve snu. Ty vodopády jsou tak fascinující, že ten, kdo tu krásu viděl, na ni už nezapomene! Všechno jste to popsal opravdu hodně zajímavě.
Marie Magdalena Klosová
Každý máme svou "zemi zaslíbenou".Pěkně jste nás provedl tou svou.Já mám raději kraje teplejší i když si uvědomuji,oč asi přicházím.Ale všechno se stejně nedá stihnout.Já Vám doporučím TU SVOU.Je to Francie.Třeba by Vás nadchla Bretaň ?Tak Bon voyage! Šťastnou cestu!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%