Můj milý,
jdu tě varovat.
Dnes v noci budu čarovat.
Už dávno jsem čarovala,
moje kouzla vždy zabrala.
Přeji ti moc síly.
V temné noci oba budem bílí.
Valpuržina noc
30. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
3.5.2015 08:40
Paní Ivanko, teprve dnes jsem objevila váš příspěvek a zjistila, že jste své verše nepublikovala jinde. A to je škoda. Láska má mnoho podob. Přichází, odchází, ale přesto zůstává. Byla by škoda se pro ni uzavírat. Vždyť může kvést v každém věku. A rozkvete-li, pak už si nejsme cizí. Přeji nejen vám, ale všem krásné májové dny.
Ivana Doušová
10.9.2014 18:00
Vážení, jsem tu nová a stalo se mi, že jsem omylem umístila svůj příspěvek k veršům paní Jany. Omlouvám se jí i vám.
Ivana Doušová
10.9.2014 18:00
Vážení, jsem tu nová a stalo se mi, že jsem omylem umístila svůj příspěvek k veršům paní Jany. Omlouvám se jí i vám.
Ivana Doušová
10.9.2014 17:47
Miluji tě i nenávidím,
naději dala jsem už k ledu,
jenom ta krásná rána s tebou,
ta zapomenout nedovedu.
Ač přesné rysy tvoji tváře
z paměti asi jednou zmizí,
tak otisk tvého těla na mém
nevymaže mi nikdo cizí.
Hana Lafková
1.5.2014 21:25
Ahoj Jani, koukám, že mám v tobě velkou konkurenci a setsakra dobrou! Budu muset ve snažení hodně přidat...
Ráda jsem tě poznala.
Květoslava HOUDKOVÁ
1.5.2014 03:04
Milá Jano - dík za krásnou básničku. Já žiji sama = již pro ni nemám upotřebení, ale myslím, že ji v dohledné době využije moje vnučka (18 let)). Ráda sdělím i dalším. Krásných věcí je potřeba si vážit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne