Má vysněná dovolená
29. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Lafková
30.4.2014 13:16
Ahoj Maruško, moc hezká dovolená na Madeiře, hlavně když tam všechno kvete. Rozhodně lepší než Indie, tam je sucho a velká bída.
Olga Štolbová
30.4.2014 08:50
Majko, pěkné povídání, úžasné fotky. Ode mne jednička s hvězdičkou, těším se na další. Díky...
Marie Seitlová
29.4.2014 23:06
Díky, fotek mám z Madeiry hodně a při setkání bych je promítla a i více popovídala.
Helenka Vambleki
29.4.2014 22:47
Majko, gratuluji! Konečně jsi našla odvahu, obohatit portál vlastními příspěvky. Dnes máš ode mne jedničku a těším se na další články!
Hana Práglová
29.4.2014 22:25
Majko,to teda koukám! Konečně zapracovala odvaha.A ani to nebolelo,že??Při čtení prvních řádků jsem si říkala "že by měl někdo stejné zážitky jako Majka?"Vůbec mi nedošlo,že bys to psala ty-Moc jsi mě překvapila a potěšila.Jen tak dál . Zážitků máš spoustu ,tož se o ně poděl!!
Jana Šenbergerová
29.4.2014 21:53
Majko, jsem ráda, že ses odhodlala napsat. Jen pokračuj, těším se na tvé další vzpomínky.
Marie Novotná
29.4.2014 21:14
Moc hezky se to čte a tiše ,,závidím".Ta příroda musí být pohádková.Těším se na další.Díky.
Zuzana Pivcová
29.4.2014 21:07
Moc hezké překvapení, Maruško, mám kolegu, který také Madeiru nesmírně chválí a nás všechny tam doslova cpe. Možná někdy. Zatím si prohlížím Tvé fotky, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA