Moje nejlepší dovolená v Soči

Moje nejlepší dovolená v Soči

3. 5. 2014
dovolená soutěž
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
nina hor
Dobrý den. Mohla bych se prosím zeptat jak zařizujete víza? Já totiž narazila na to, že to jde přes službu jako je tohle https://www.rusko-viza.cz/ Nemáte s něčím podobným zkušenosti?
Jarmila Komberec Jakubcová
Při příletu do Soči jsme přistávali na letišti v Adleru.Byla to moje první návštěva u moře.Bydleli jsme v hotelu Žemčužina (gruzínsky prý perla) přímo u pláže.Program jsme měli přibližně stejný a asi nejvíc mě zaujal plavba po jezeře, kde měl chatu i Stalin.Suvenýry se daly koupit v jejich Berjozkách (asi jako Tuzex). Tolik šampanského a kaviáru jsem už nikde a nikde neměla.
Jana Šenbergerová
Vidím, že tam mám chybu - džbánky jsem koupila v Suchumi. Tam jsme také navštívili botanickou zahradu. :-)
Jana Šenbergerová
V Soči jsme byli na výletě v roce 1974 v rámci dovolené v Abcházii na Picundě. Byli jsme tam v létě a mě nejvíc zaujaly kvetoucí oleandry a obrovské prostory nově vznikající moderní zástavby. Ze Soči jsem si přivezla krásné keramické džbánky, z výletu k jezeru Rica škorpiona zalitého v umělé pryskyřici a povědomí o tom, co obnáší věta: "Jede jako Rus." Z oblázkové pláže na Picundě spoustu krásně ohlazených kamínků a nepříjemnou zkušenost s úžehem, který jsem si uhnala den před odjezdem, když jsem korzovala po pobřeží bez klobouku. Nikdy jsem nevypila tolik šampaňského a nesnědla tolik kaviáru jako tam. Byla to moc hezká dovolená.
Renata Zadražilová
Viděla jsem fotky z olympijské Soči, ale pak snímky, z nedalekých vesnic - byl znát ten propastný rozdíl, jako by mezi těmi místy byl rozdíl padesáti let.
Zuzana Pivcová
Byla jsem kdysi také v Soči, ale ještě mnoho let před Vámi, také v abcházské Gagře. Znám i ty výlety. A ačkoliv tam všude byla dost velká nouze, tak prostředí a příroda byly nádherné. A Gruzíni, ti byli někdo úplně jiný než Sověti, které nám doma pořád dávali za vzor.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%