Moje nejlepší dovolená v Soči
3. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
23.1.2020 15:00
Dobrý den. Mohla bych se prosím zeptat jak zařizujete víza? Já totiž narazila na to, že to jde přes službu jako je tohle https://www.rusko-viza.cz/
Nemáte s něčím podobným zkušenosti?
Jarmila Komberec Jakubcová
3.5.2014 21:36
Při příletu do Soči jsme přistávali na letišti v Adleru.Byla to moje první návštěva u moře.Bydleli jsme v hotelu Žemčužina (gruzínsky prý perla) přímo u pláže.Program jsme měli přibližně stejný a asi nejvíc mě zaujal plavba po jezeře, kde měl chatu i Stalin.Suvenýry se daly koupit v jejich Berjozkách (asi jako Tuzex). Tolik šampanského a kaviáru jsem už nikde a nikde neměla.
Jana Šenbergerová
3.5.2014 13:29
Vidím, že tam mám chybu - džbánky jsem koupila v Suchumi. Tam jsme také navštívili botanickou zahradu. :-)
Jana Šenbergerová
3.5.2014 12:45
V Soči jsme byli na výletě v roce 1974 v rámci dovolené v Abcházii na Picundě. Byli jsme tam v létě a mě nejvíc zaujaly kvetoucí oleandry a obrovské prostory nově vznikající moderní zástavby. Ze Soči jsem si přivezla krásné keramické džbánky, z výletu k jezeru Rica škorpiona zalitého v umělé pryskyřici a povědomí o tom, co obnáší věta: "Jede jako Rus."
Z oblázkové pláže na Picundě spoustu krásně ohlazených kamínků a nepříjemnou zkušenost s úžehem, který jsem si uhnala den před odjezdem, když jsem korzovala po pobřeží bez klobouku.
Nikdy jsem nevypila tolik šampaňského a nesnědla tolik kaviáru jako tam.
Byla to moc hezká dovolená.
Renata Zadražilová
3.5.2014 09:35
Viděla jsem fotky z olympijské Soči, ale pak snímky, z nedalekých vesnic - byl znát ten propastný rozdíl, jako by mezi těmi místy byl rozdíl padesáti let.
Zuzana Pivcová
3.5.2014 07:05
Byla jsem kdysi také v Soči, ale ještě mnoho let před Vámi, také v abcházské Gagře. Znám i ty výlety. A ačkoliv tam všude byla dost velká nouze, tak prostředí a příroda byly nádherné. A Gruzíni, ti byli někdo úplně jiný než Sověti, které nám doma pořád dávali za vzor.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA