O i60 Senior Fashion povídaly v ČT
Zuzana Pivcová a Táňa Havlíčková
14. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.4.2014 13:52
Byla bych za sebe ráda, kdyby si všichni, nebo spíše všechny uvědomily smysl celého projektu, totiž, že nejsme profesionálové, kteří chtějí dodat módním návrhářům nebo výrobcům, případně různým agenturám a filmovým tvůrcům, vzorově pěstěné ženy starších ročníků v modelovém oblečení ve smyslu Takto může žena vypadat dokonale. Jsme generace žen, o kterých se moc neví a nemluví. Každá normálně uvažující žena se chce líbit. Projekt chce dát šanci na vnitřní spokojenost samotné se sebou i těm řekněme, promiňte ten výraz, v nejzapadlejších obcích. A tomu odpovídal i výběr oblečení v určité cenové kategorii. Oblečení, kterým se může nechat inspirovat i žena, která pobírá důchod 12 tisíc nebo méně. Já razím zásadu, že důležité je, aby se v oblečení cítila dobře ta, která ho nosí. Pak vyzařuje pozitivní energii pro své okolí a nikdo se jí nesměje. Každý máme jiný vkus a jiné finanční možnosti. A já jsem byla (jako víceméně pozorovatelka) na módní přehlídce z radosti žen, které vystupovaly, i z reakce tamního publika nadšená. A především nešlo o módu jako samoúčelnou, nýbrž o módu jako zavolání: Jsem tady, jsem stále žena, je třeba se mnou počítat, mám odvahu se za něco vzít, něco jsem dokázala a stále umím, nejsem na odpis. Já, která má úplně jiné priority než dělat chvilkovou modelku, za sebe děkuji všem, kdo do toho šli a půjdou. I60 je pro všechny, kteří s ním chtějí spolupracovat nebo z něj alespoň trochu čerpat pro své potěšení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA