Energii nyní střídá nové
téma týdne: Můj spánek!
14. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
25.8.2014 20:00
Já jsem pro, aby se téma týdne lomilo číslem týdne. Např. Zdravé spani/ 45. Já totiž ČASTO nepoznám, neumim zjistit, ke kterému týdnu se soutěž vztahuje. Zúcastnit se je pro mne velmi pozitivni. Dik
Jana Šenbergerová
14.4.2014 15:00
Ještě nemám obě nohy v posteli a už spím. Jsem za to moc vděčná, když slýchám nespavce, jak trpí nespavostí.
Vážný problém ovšem nastane, když je nablízku jakýkoliv elektrický spotřebič nebo generátor. To mi jde o život.
Květoslava HOUDKOVÁ
14.4.2014 09:11
Spánek je zdravý-měl by trvat aspoň 6 hod. Ale stává se, že procitnu a nemohu dál "zabrat". Žádné tablety, čajíčky atd. - mně pomohlo: v TV (mám proti lůžku) si pustit nějaký nejapný program (např. to byly na ČT 2 přenosy z parlamentu). Na to se nedalo koukat, zavřela jsem oči a ve chvíli usínala(TV jsem ještě stihla vypnout) a spala až do rána. Teď- místo parlamentu - fungují blbé seriály. Nekazím si chemií žaludek a ještě ušetřím energii!
Olga Štolbová
14.4.2014 08:52
Spánek ? Co to je ? Všechny mé berličky, které napoprvé fungovaly, příště obvykle nezaberou. Jsem věčná hledačka spacích fíglů. Beru všechny rady.
Redakce i60
13.4.2014 21:17
Dobrý večer Marie, ano, počítají se i ty u článků. Odměna je již téměř na cestě... :-)
Marie Novotná
13.4.2014 20:25
Tak to bude asi mýlka,vždyť jich tam pět nebylo.Viděla jsem moje fotky i u článků. Ty se také počítají ?Bylo jich už opravdu 5 ???
Renata Zadražilová
13.4.2014 19:35
Patřím k těm nespavcům. Usínám často až pojedné hodině ranní, někdy i později a ráno se probouzím již po šesté, pěkně unavená. Nepomáhá ani knížka, ani čaje. Prášky brát nechci. Takže kdybyste měli někdo nějakou doboru radu, sem s ní.
Libuše Křapová
13.4.2014 19:21
Jé, děkuji. Moc mne to potěšilo. Poslala jsem článeček na poslední chvíli a nic jsem neočekávala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA