Na Kapverdách léto nikdy nekončí
23. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
24.9.2015 13:35
Paní Jakubková děkuji za doplnění. Mně se Váš typ líbil, protože mám ráda klidné dovolené, koupání, ale a to hlavně možnost toulání. Ale vítr a vlny nemusím. Takže si musím najít něco jiného. Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.9.2015 12:43
Pro p.E.Valeriánovou: poprvé se mi na ostrově líbilo protože jsem se mohla koupat jak moři tak i v bazénech a to byl únor.Po druhé moře bylo velmi divoké a neustále vál silný vítr a ve vzduchu bylo mnoho písku.Bazény nebyly tentokrát vyhřívané a voda v nich příšerně studená.A to byl konec března.Pak to tam byla příšerná nuda ani tenis nešel hrát vůli silnému větru.Tak potřetí bych tam neletěla.Třeba na Gran Canarii létám pravidelně každý rok a vždy se mi tam moc líbí, i když tam je Atlantik.Letos v květnu tam byl již voda 24 st.a vyhřívané bazény.
Blanka Hlobilová
24.9.2015 11:05
Také mě tyto ostrovy zajímají. A tak jsem si zjistila, že se létá přímo z Prahy bez mezipřistání, doba letu průměrně 6,5 hodiny. Hezký článek o Kapverdech napsala i paní Jiřina.
Alena Tollarová
24.9.2015 09:40
Kapverdy jsem už měla v hledáčku. Ale pak jsem se dočetla, že tam neustále vane vítr a jsou velké vlny, a to byla jasná stopka. Ve spojení s hodinami letu a teplotou moře. Váš článek, paní Jarmilo, mi to potvrdil, takže i když je tam jistě krásně, asi je na vlastní oči nespatřím. Každopádně informace přesně tohoto typu s fotkami mám v oblibě a děkuji za ně.
VANDA Blaškovič
24.9.2015 08:53
Jarmilo, ahoj, bezvadně popsané. Víš, co by mne zajímalo? Kdybys nevěděla, kde jsi přistála, nemyslela by sis, že to jsou Kanáry? Myslím přírodou, mořem, plážemi, papáníčkem....jistě, že ne velikostí. Děkuji a těším se na Tvoje další zážitky z cest po světě. Jsou nadnášející asi jako ta slaná voda. A to tuším, že nadnášela hodně??
Elena Valeriánová
24.9.2015 08:35
Pani Jakubcová, trošku tomu nerozumím a když něčemu nerozumím, tak se zeptám :-) V článku píšete, že jste na ostrovech byla 2x a v komentáři zase, že byste na Kapverdy neletěla ... atd. Ale byla jste tam, ne a opakovaně?
Zdenka Jírová
24.9.2015 00:03
O takových destinacích ráda čtu a stačí mi to. Je to pro mne moc daleko. Článek se mi ale moc líbil.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.9.2015 19:02
Ani já by ch na Kapverdy neletěla, znám lepší destinace a přiznám se, že nejvíc miluji Chorvatsko, neznám lepší koupání než v Jaderském moři.Není to daleko a atmosféra Jižní Dalmácie s kombinací skvělého vína, mořských plodů a vlahých večerů není nikde na světě.
Alena Várošová
23.9.2015 15:46
Hezký popis Kapverdů,ale vzhledem,že je tam Atlantický oceán,kde samozřejmě musí být velké vlny a ta dlouhá cesta i když paní Jiřina v příspěvku ji snížila o 3,5 hodiny bych tam nejela.Byla jsem v Dominikánské republice v lednu před pár lety,vlny jako stodola a cesta 12 hodin,už ne.Díky za působivý článek paní Jarmilo a krásné fota.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA