Baví mě život takový, jaký je!
7. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Kabátová
4.7.2014 22:34
Opravdu je to moc pěkný článek a jste velice sympatická. Patřím také k této generaci a je fajn, že to někdo vymyslel. Všude jsou jen mladý, ale zralé ženy jsou lepší.
Radka Navrátilová
13.5.2014 09:56
Dobrý den p. Zdeňko, taky se těším na setkání...třeba u kafíčka to bude jistě fajn :-) s Vámi , i s ostatními modelkami taky-to je jasná věc!! Takže brzy na viděnou :-) R.
Zdeňka Vítková
11.5.2014 16:10
Dobrý den p. Radko, potkáme se v Praze a to bude jistě fajn.Typovala jsem ,že Vás porota vybere,těším se na nás na všechny !Hezkou byť uplakanou neděli,ale jako mámy máme dnes všechny svátek a už to je naše výhra i dar v životě.Zdenka
Radka Navrátilová
23.4.2014 09:11
Dobrý den p. Vítková , děkuji za nabídku přátelství . Je to od Vás velmi milé . Vážím si vaší nabídky a ráda příjmám. Omlouvám se za pozdní odpověď . Trošku selhávala internetová technika a taky opět mám trošku "fofr", protože vymýšlím se studenty modely na focení kalendáře , kde vše doplňují originální šperky z umělecké sklářské školy. Děkuji za poklonu mé fotografie v kloboučku...Vám jistě sluší zase něco jiného . Ráda bych vás poznala blíže ...těším se -alespoň zatím- na " internetové" přátelství .Přeji hezký den.
Zdeňka Vítková
14.4.2014 13:43
Nádherná fotka !! Stále na vás koukám,mně kloubouky totiž nesluší !! Tiše závidím,Zdenka
Radka Navrátilová
9.4.2014 09:00
Jéje, to je hezké p.Hanko:-) že rozšiřujete naše řady na historických kolech! Je to takové pohlazení po " dušičce" , když víte , že ta originalita kol se bude uchovávat i pro další generace.Přeji vám , hezkou jízdu a úúúúžasný výhled ze sedla dvouplášťového dámského kola !
Hana Čadová
8.4.2014 21:47
Vážená paní Radko, určitě zažíváte hezké chvíle při akcích v dobovém oblečení. Na vesnici kam jezdíme jsme také založili klub nadšenců historických kol. Také mám klobouček, rukavičky a na zadním kole síťku. Přeji Vám hezký den.
Radka Navrátilová
8.4.2014 11:57
Dobrý den p.Dagmar.Potěšil mě váš dotaz. Jsme dvojvaječná dvojčata, opravdu každá jiná , ale o to víc se doplňujeme . Podobné jsme si spíš jako sestry , ale stejné pocity i "telepatické stavy" máme stále ( např.já na ni myslím a ona zavolá...když byla v porodnici , jak mně bylo špatně...)Na vysokých kolech nejezdím , ale v našem klubu historických velocipedů takové odvážlivce máme. S p. Zimovčákem se setkáváme na různých akcích . K mému dobovému oblečení...snažíme se být s mými kolegyněmi dokonalé se vším všudy. Od nezbytného kloboučku , rukaviček , kabelek..musí to zkrátka tvořit celek . Vždy se přizpůsobujeme akci i ročnímu období . Moje zadní kolo má nezbytnou síťku jako měla p.Vašáryová ve filmu Postřižiny . Na setkání hist.kol jezdíme historickým autobusem z r.1940 takže když dojedeme kamkoliv, je to takové milé pozdvižení :-) Přeji Vám hezký den :-)
Dagmar Králová
8.4.2014 10:44
Zajímalo by mne, zda vaše sestra dvojče také působí v podobném oboru a zda je vám podobná. Učila jsem kdysi ve škole dvojčata a každé bylo úplně jiné :-) To jezdíte na vysokém historickém kole jako pan Zimovčák a v dlouhých šatech ??? Hezký článek na představení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA