Jak dopadly naše modelky
na zkoušce oděvů? Skvěle!

Jak dopadly naše modelky
na zkoušce oděvů? Skvěle!

4. 4. 2014

Je práce v modelingu jednoduchá, anebo je to opravdu dřina, jak top-modelky často zmiňují? Vyprávět o tom mohou i naše zralé modelky, které ve čtvrtek absolvovaly zkoušku oděvů v rámci projektu i60 Senior Fashion. A vedly si skvěle!

Pět a půl hodiny, přesně tak dlouho stylistka a módní poradkyně Táňa Havlíčková vybírala devíti dámám, které jsme vybrali pro naši první módní přehlídku, vhodné modely z nabídky Marks&Spencer v Centru Černý Most, jednoho z našich partnerů. (Dalšími partnery jsou kadeřnictví Klier, společnost Dermacol a studio Visage&Foto). Kilometry nachozené od stojanu ke stojanu, ke zkoušecím kabinkám a zase zpátky vybírat několikeré šaty, kostýmky, kalhoty, sukně, boty, ale i módní doplňky,  kabelky, bižuterii.

Únava? Kdepak, tu na sobě žádná z dam nedala znát. A to některé z nich přijely z pěkné dálky, jako například Jana Svačinová z Karviné, která po celou dobu zkoušení rozdávala dobrou náladu, anebo Iva Kalinová z Opavy. "Autobus na rychlík z Ostravy mi jel v půl druhé ráno, bála jsem se, ať nezaspím, tak jsem raději nešla spát vůbec," nechala se slyšet paní Iva.

Libuši Křapovou a Ludmilu Řezníčkovou, které vážily cestu z Moravy, doprovázeli manželé, svého "módního poradce" si přivedla také Zuzana Pivcová. "Když jsem se o této akci dozvěděla, hned jsem se přihlásila, člověk má zkusit všechno," směje se pětasedmdesátiletá Iva Vykusová. A podobně to vidí i milovnice golfu, pětašedesátiletá Alena Čejpová či dvaašedesátiletá Alena Brabcová.

"Módu sleduji mnoho let, dokonce mě napadla podobná myšlenka, založit módní časopis pro seniorky, protože opravdu není jednoduché si v našem věku pořídit něco hezkého na sebe," říká Věra Kameníčková, která bude reprezentovat náš první tým modelek také v pořadu Sama doma (vysílá se v pátek 4. dubna od 12.30 hod).

Nabídka Marks&Spencer však nakonec potěšila všech devět žen, kterým Táňa Havlíčková vybrala dva druhy outfitu pro volný čas a do společnosti. Jak budou modely dámám slušet můžete vidět na vlastní oči, a to v sobotu od 12.30 hodin na výstavišti PVA v pražských Letňanech v rámci veletrhu For Senior, kam všechny čtenáře srdečně zveme.

Tahle země není jenom pro mladý!

móda
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Dámy, moc vám fandím, dobře se na to vyspěte a žádný strach, budete určitě úžasné. Jsem na vás pyšná a těším se.
Jana Šenbergerová
Právě jsem zjistila, že jsem si sedla k PC příliš pozdě a pořad Sama doma propásla. Všem modelkám přeji úspěšnou přehlídku v Praze Letňanech.
Růžena Antlová
Právě sleduji Sama doma a je to bezva ! Fandím všem ženám jste kočky !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%