Zralá modelka? Proč ne!
3. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
12.6.2015 21:27
Protože jsem zde minulý rok ještě nebyla až letos.Tak jak tu šmejdím a čtu veselé i smutné komentáře.dostala jsem se až k tomuto Tvému komentáři Alenko.A protože Tě dnes už znám osobně,vím,že jsi príma děvče.Těším se,až se zase někdy sejdeme.Ze závistivých lidí a škarohlídů si nic nedělej.Tvůj úsměv Ti sluší.
Alena Tollarová
31.12.2014 13:18
Nedá mi to, abych se sem poslední den v roce ještě nevrátila. Dlužím totiž poděkování těm laskavým duším, co mi zde zase vrátily úsměv. Takže díky. A paradoxně ten pro mě nepochopitelný hanlivý komentář mi zvedl čtenost asi o 100 %, takže toto je vzkaz pro ni - paní Vysokomýtská, také vám děkuji. :)
Zuzana Pivcová
10.12.2014 15:31
Já jsem se strefila do okamžiku, kdy tu byl komentář od umělého jména, který jsem ale ani nedočetla a zrovna zmizel. Byla to zřejmě nějaká parodie na přihlášku do zralých modelek a v závěru smyšlená mailová adresa, možná výsměšná. Nevěděla jsem, o co se jedná. Vy se, Aleno, můžete usmívat úplně normálně a bez obav a s čistým svědomím. Každý z nás je nedokonalý, fyzicky, psychicky, morálně. Jsme lidé. Můžeme někde něco plácnout, udělat, co nás dodatečně mrzí. To je omluvitelné. Ale vědomě chtít někoho poškodit, ba přímo likvidovat, hojit si tím své ego, dokáže jen člověk ve svém nitru velmi nešťastný, který nedokáže lepší způsob komunikace.To si všichni, kdo se rozhodl takhle řešit věci, uvědomte. Negativní energie se odněkud vždy vrátí.
Jana Šenbergerová
10.12.2014 14:48
Alenko, jen se usmívejte a život si užívejte. Moc vám to sluší. :-)
Často nás teprve zdravotní problémy dostanou "do formy". Byla jsem na tom do čtyřiceti všelijak. Naštěstí se to také zvrtlo v můj prospěch a já si toho moc vážím a život si užívám, jak nejlépe dovedu.
Alena Tollarová
10.12.2014 13:45
Děkuji Hanko. Jsem klidná, silná vyrovnaná ... a jestli má někdo potíže se svou psýchou, je mi to srdečně jedno ... kde mohu, pomohu, ale komu není rady, tomu není pomoci ... A zřejmě redakce zasáhla, četla ji ten příspěvek? dle Tvojí reakce asi ano
Hana Rypáčková
10.12.2014 10:13
Alenko, protože jsem tu až od října, tak jsem tvůj příběh nečetla.Vím, že jsi prima děvče a nevím o co komu jde...
Alena Tollarová
10.12.2014 09:04
Tak došlo už i na mě? klid, paní Vysokomýtská, vy se určitě dočkáte nějaké titulky, však se říká kdo si počká, ten se dočká a také boží mlýny melou
nada hlavsova
22.6.2014 20:51
Je mi 61 let,celý život jsem se snažila žít aktivně i s dětmi a manželem.Nyní v důchodu jezdíma s manželem na kolech doma máme trenažer a posilovací věž,určitě se v důchodu nenudím!
eva koubová
15.5.2014 18:37
diky moc pani Tollarova za vaši podporu moc si toho cenim ale mou fotečku jěště nevybrali sice od toho nic nečekam ale aspon jsem to zkusila VÁM přeji hodně uspěchu....
Blanka Vykydalová
14.5.2014 23:10
Paní Aleno, krásný příběh :-). Přeji Vám, abyste si ten rozvernější život užívala plnými doušky. Každý den za to stojí a to Vy dobře víte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA