Projekt Senior Fashion odstartoval, 
představují se první zralé modelky

Projekt Senior Fashion odstartoval,
představují se první zralé modelky

31. 3. 2014
móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
eva koubová
Podle meho neexistuje ošklivá žena jen musi na sobě pracovat. Ja osobně jsem prošla velkou změnou a myslim si že z uspěchem.Tedy aspon si to myslim .. čim starší tim lepší.
Blanka Vykydalová
Milé dámy, dovolte, abych poblahopřála všem odvážným ženám, které se přihlásily k této krásné výzvě Senior Fashion. Je mezi námi mnoho půvabných a inspirativních žen, které mohou oslovit mnoho dalších. Neobhajujme své "stáří". Jsme tady a hotovo :-). Ráda se do projektu zapojím a poznám zcela novou oblast.
Eva Balúchová
Gratuluji všem výherkyním,doufám,že se jim na mole dařilo. Zdá se mě to jako výborný nápad projekt "Hledáme zralé modelky".Fandím všem přihlášeným,budu sledovat jak se bude dále vyvíjet.
Alena Železná
Velmi kladně hodnotím projekt Senior Fashion, neboť v každém věku může být člověk, krásný a přitažlivý, stačí jen chtít a nebýt líný, celoživotně se vzdělávat a zajímat se o vše nové. Děkuji za krásný nápad celému týmu.
marie Petrová
Byla jsem se podívat na výstavišti podpořit kamarádku, která byla odvážnější a přehlídku zvládla bez problémů. Jsem nadšená celým projektem a myslím, že mi to posílilo mé sebevědomí.
Alena Mitregova
Jsem ráda že se takový projekt pro nás uskutečnil.Ráda se ho zúčastním.Držím palečky všem které se zúčastní prvního kola. Holky držte se!!!!!
Mája Abrahámová
Poslední roky jsem se opravdu módou a módními proměnami nadchla a svému koníčku jsem dala profesionální směr.Jsem vizážistka a stylistka. Ráda se fotím a sama si vymýšlím svoje stylové proměny a ráda se pokaždé sama a jinak líčím. Navštěvuji stále různé kurzy a sama kurzy líčení pořádám. Největší radost mi přináší celkové proměny, které jsou kompletní a realizují se celý den, nebo i během víkendu. Spolupracuji také s několika módními butiky, které mi modely půjčují. Řídím se heslem, proč nebýt krásná v každém věku.
Eva Petrůjová
Ochotně se do tohoto projektu zapojím,určitě bude skvělý. Ať mladí vidí,že ještě nepatříme do starého železa!
Jana Šenbergerová
Na výstaviště v Praze se nedostanu, ale věřím, že ti, kteří se zúčastní budou nás ostatní informovat slovem i obrazem, za což předem děkuji. A prvním odvážným přeji, ať se všechno podaří k jejich spokojenosti.
Eva Votrubová
Ano, fandím tomuto nápadu moc. Obdivuji odvahu žen se přihlásit, ukázat, že nejsme ještě k zahození a že s námi musí tato společnost počítat. Moc pěkné!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%