Příliš stará na modelku?
Kdepak, toto už neplatí!
25. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdena Marcinková
30.4.2014 21:09
S modelkami je to pořád stejné, jsou hubené a vysoké. I paní Jacky je tento typ. Co mají dělat ženy normálního vzrůstu a po 60 i s nějakým tím kilem navíc, aby jim pěkné prádlo dobře sedlo. Za odvahu každé ženě tleskám.
Zdeňka Vítková
23.4.2014 22:01
Já se přiznám, že by mi nevadilo,ani prádlo,ani dvoudílné plavky a tanga nosím zcela běžně.Možná to zní sebevědomě,ale taková prostě jsemuž spoustu let.V ochotnickém divadle jsem nejstarší,ale nebojím se zahrát roli svůdkyně,svazačky či varietní umělkyně .Naopak ,užívám si to a potlesk diváků je pro mne vždy velkou odměnou .Na mole by se mi možná klepaly kolena,ale je to jen otázka přípravy a soustředění, tak jako na divadle.Ale to předbíhám, jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor a navázat na předešlé komentáře.
Jana Mesarčová
8.4.2014 19:36
Ke stáří mám respekt. Moc se mi líbí, že jsou i tací, kdo se pozastaví a zvěční ho prostřednictvím fotografií ženy. Paní Jacky je na fotkách úžasná, nádherná, s duší ....její vrásky jí sluší a dělají ji ještě více jedinečnou.
Helena Tůmová
25.3.2014 22:38
Mě se váš nápad také moc líbí. Ta vedlejší kolej v módě je nudná. Na spodní prádlo se moc těším, neboť tanga mě nenadchla :-). V plavkách běhat po pláži mi nevadí., ale opravdu záleží na střihu. Už se těším na ty novinky.
Iveta Balážová
25.3.2014 10:52
Mě se právě líbí ta odvaha. My se často bojíme vyjít na ulici s výraznějším kloboukem, výstřednější barvou kabátu, abychom nevzdbudily pozornost. Jsme svázány tím, že si myslíme, že jsme už na takové věci staré. A to je škoda. Proto velmi tleskám tomuto nápadu redakce.
Svatava Páleníková
25.3.2014 10:34
Módní přehlíku seniorek v šatech, kostýmkách, kabátcích atd. si představit dovedu. Jistě na každé ženě se dá najít alespoň kousek krásy. Předvádět ale ve vyšším věku spodní prádlo, takovou odvahu už bych teda neměla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA