Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Navrátil
4.4.2014 22:51
Výborný nápad. Kdysi jsem viděl volbu nejkrásnější babičky Brazílie. Tady to má ale zásadní chybu. Není zde povinně udáván a kontrolován věk a dále to je volba veřejným hlasováním. Je to jen o počtu dostupných počítačů a známých. Bude i něco pro muže?
Hana Julinová
4.4.2014 19:16
Byla bych velmi ráda,kdybych měla tu možnost stát se modelkou,tato práce by mě hodně bavila a naplňovala.
Magdalena Drbalová
4.4.2014 18:53
Zdravím vás dámy!!! Právě jsem vás objevila a hned se přihlásila. Paráááááááda.
Jiřina Libovická
4.4.2014 18:20
Právě nastupuji do důchodu a těším se, že budu mít čas na všechny své zájmy, tj. sport, cestování a vnoučátka
Ivana Nussberger
4.4.2014 15:12
Mám pocit, že dle většiny módních návrhářů žena končí s věkem maximálně třiceti let. Pak se nemůžeme ani divit tomu kolik desítek žen chodí nevkusně oblíkáno. Vše je předváděno jen na mladých a štíhlých modelkách. Ale taková skutečnost není: hezky se upravit, chodit vkusně oblečená, to je přeci zásada každé inteligentní ženy a na věku pak vůbec nezáleží. Moc fandím tomuto projektu a doufám, že plno ženám ve zralém věku touto akcí stoupne jejich sebevědomí.
Marie Krčková
3.4.2014 18:07
Nápad s projektem i60.cz se mi velmi líbí, škoda, že výrobci oblečení nemyslí na ženy kolem 60 let, když potřebuji něco hezkého na sebe k určité příležitosti, chodím bezradně po obchodech.
Ladislava Špitová
3.4.2014 08:47
Bude mi 63 let. Moje zaliby jsou divadlo, knihy, cestova-
ni, ale i prace na zahradce.
Lenka Burešová
1.4.2014 12:09
Tento projekt se mi velice líbí. Na svůj věk si zatím nepřipadám i když jsem letos oslavila 57 let a mám 3 krásné vnučky . V říjnu jsem ukončila pracovní poměr ve firmě, kde jsem pracovala 18 let jako ekonom později přešla na funkci interního auditora. Už několik let se zabývám zdravou výživou a tak jsem se rozhodla studovat výživového poradce . Studium ukončí v květnu a chtěla bych se věnovat problematice dětí v předškolním věku, těhotným a kojícím matkám.
Vašeho projektu se ráda zúčastním, neboť se ráda oblékám .Roli modelky jsem si už vyzkoušela. Dokonce jsem byla vybrána mezi 10 nejlepším finalistek žena roku.
Zatím jsem se zaregistrovala. Děkuji a srdečně zdraví Lenka.
Redakce i60
31.3.2014 23:25
Paní Schmidtová, vraťte se na úvodní stránku (domů) a srolujte myší nebo kurzorem do její dolní části. Zde je tablo s modelkami. Lze ho rozkliknout a můžete hlasovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA