Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

24. 3. 2014
i60.cz móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Červenická
Dobrý den,našla jsem Vás díky mé kadeřnici,která mi Vaše stránky doporučila.Je úžasné,že je také možnost pro nás starší i když se na to vůbec necítíme:-)) ráda bych si vyzkoušela roli modelky,proto jsem zaslala i svou fotografii....hodně štěstí nám všem...Miluška
Marta Hynková
To je projekt! Vrásky nevrásky, hlavně radost ze života a žít okamžikem! Marta
Marie Mlčáková
Od přítele email a už jsem mezi Vámi. Moooc mu za něj děkuji.Ráda bych měla novou životní zkušenost. Marie
Michaela Svatoňová
Zdravím všechny, které měly odvahu se přihlásit do tohoto zajímavého projektu. Je to výborný nápad, vždyť i dámy staršího věku se chtějí líbit a mnohdy vypadají lépe než mnohem mladší ženy. Držím palce všem!!!!! Těším se na další nápady redakce. Michaela
Drahoslava Bajerová
Dobrý den, velmi vítám tento nápad. I v pokročilém věku jsou dámy krásné. Bohužel, pokud se chtějí hezky , nápaditě a vkusně obléct, tak v naprosté většině bezradně pobíhají po obchodech. To se týká bohužel i obuvi. Pak se nemůžeme divit, že na ulici vidíme nevkusně oblečené ženy.
Hana Haučnerová
Každý den radost ze života ...
Redakce i60
Dobrý den, pane Navrátile, když jste to nakousl - ano i s tím počítáme a máme své zkušenosti. Proto o finální podobě nebude rozhodovat počet palců, ale odborná porota. Veřejné hlasování je tedy pouze orientační, řekněme pro vstup do čtvrtfinále. Pokud jde o soutěž i pro pány, vydržte. již připravujeme akci, která by mohla muže velmi zajímat.
Jana Krychová
v ýborný nápad,do kterého se moc ráda zapojím,pokud mi to bude umožněno
E D
Vážená redakce, objevila jsem stránky i60.cz a hned se zaregistrovala. Jsou velmi zajímavé. Mj. mne zaujal projekt Hledáme zralé modelky a zkusila jsem poslat foto. Roli modelky bych si ráda jednou v životě vyzkoušela. Všechny dámy, které udělaly totéž vypadají krásně. Je vidět, že i v pokročilém věku jsou krásné ženy a nemusí jít o věkovou kategorii jen "-náct" a "-cet". Přeji mnoho úspěchů všem, Eva
Marie Magdalena Klosová
Milá redakce,nebýt pořadu"Sama doma",který s oblibou sleduji,když jsem sama doma,a to v tuto dobu bývám pravidelně se šálkem polední kávy,nebyla bych se o tomto skvělém projektu hned tak dověděla.Takže děkuji všem,kteří mě na tyto stránky cíleně dovedli/neb nic není náhoda/a zvláště paní Táně Havlíčkové,že si "vzala pod křídla" naši generaci.Těším se na vše,co na mě s vámi čeká.Marie Klosová

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%