Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Červenická
11.4.2014 12:21
Dobrý den,našla jsem Vás díky mé kadeřnici,která mi Vaše stránky doporučila.Je úžasné,že je také možnost pro nás starší i když se na to vůbec necítíme:-)) ráda bych si vyzkoušela roli modelky,proto jsem zaslala i svou fotografii....hodně štěstí nám všem...Miluška
Marta Hynková
9.4.2014 21:07
To je projekt! Vrásky nevrásky, hlavně radost ze života a žít okamžikem! Marta
Marie Mlčáková
9.4.2014 18:12
Od přítele email a už jsem mezi Vámi. Moooc mu za něj děkuji.Ráda bych měla novou životní zkušenost. Marie
Michaela Svatoňová
9.4.2014 11:38
Zdravím všechny, které měly odvahu se přihlásit do tohoto zajímavého projektu. Je to výborný nápad, vždyť i dámy staršího věku se chtějí líbit a mnohdy vypadají lépe než mnohem mladší ženy. Držím palce všem!!!!! Těším se na další nápady redakce. Michaela
Drahoslava Bajerová
9.4.2014 10:42
Dobrý den, velmi vítám tento nápad. I v pokročilém věku jsou dámy krásné. Bohužel, pokud se chtějí hezky , nápaditě a vkusně obléct, tak v naprosté většině bezradně pobíhají po obchodech. To se týká bohužel i obuvi. Pak se nemůžeme divit, že na ulici vidíme nevkusně oblečené ženy.
Redakce i60
6.4.2014 09:41
Dobrý den, pane Navrátile, když jste to nakousl - ano i s tím počítáme a máme své zkušenosti. Proto o finální podobě nebude rozhodovat počet palců, ale odborná porota. Veřejné hlasování je tedy pouze orientační, řekněme pro vstup do čtvrtfinále. Pokud jde o soutěž i pro pány, vydržte. již připravujeme akci, která by mohla muže velmi zajímat.
Jana Krychová
5.4.2014 23:04
v ýborný nápad,do kterého se moc ráda zapojím,pokud mi to bude umožněno
E D
5.4.2014 12:27
Vážená redakce,
objevila jsem stránky i60.cz a hned se zaregistrovala. Jsou velmi zajímavé. Mj. mne zaujal projekt Hledáme zralé modelky a zkusila jsem poslat foto. Roli modelky bych si ráda jednou v životě vyzkoušela. Všechny dámy, které udělaly totéž vypadají krásně. Je vidět, že i v pokročilém věku jsou krásné ženy a nemusí jít o věkovou kategorii jen "-náct" a "-cet".
Přeji mnoho úspěchů všem, Eva
Marie Magdalena Klosová
4.4.2014 23:12
Milá redakce,nebýt pořadu"Sama doma",který s oblibou sleduji,když jsem sama doma,a to v tuto dobu bývám pravidelně se šálkem polední kávy,nebyla bych se o tomto skvělém projektu hned tak dověděla.Takže děkuji všem,kteří mě na tyto stránky cíleně dovedli/neb nic není náhoda/a zvláště paní Táně Havlíčkové,že si "vzala pod křídla" naši generaci.Těším se na vše,co na mě s vámi čeká.Marie Klosová
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA