Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
RADKA ORAVCOVÁ
10.7.2014 11:43
dobrý den,četla jsem na Vašich stránkách své jméno .Chci se tímto zeptat,zda jsem minulý týden vyhrála.Děkuji za odpověd.
Dana Janebova
14.5.2014 20:22
myslim, ze dnesne 60 -nicky su udrziavane a krasne zeny aj bez kozmetickych zasahov a hlavne Slovenky a Cesky. Do penzie chodia neskor, ako ich matky, ale aj vyzeraju lepsie , ako ich matky. :-)
eva koubová
11.5.2014 16:33
Jsem ráda že na nas starší se nezapomina,užasny nápad roli modelky bych si chtěla vyzkoušet...takže dámy zkusme to...
Jana Zylova
7.5.2014 20:39
Zdravim ,jsem rada ze jsem nasla vase stranky ,taky neco pro drive narozene zeny .Super .Ja jsem zmenila svuj zivot po 50 a pokracuji ,zajima me vsechno ,zivot je krasny ale clovek se musi umet divat . Jana Zylova
Jana Trnečková
7.5.2014 20:31
Zdravím všechny příznivce...vaše stránky jsem objevila náhodou a jsem za ně moc ráda :-) Je to fajn pocit, že zralé ženy maji možnost se prezentovat a vyjádřit své touhy a přání i ve svém dalším životě :-) Ráda bych se přihlásila do projektu ,, HLedáme zralé modelky " Je mi 56 let a vůbec si nepřipadám stará :-) ))) Vedu aktivní život po všech stránkách :-D ))) Tančím orientální tance, lyžuji, plavu miluji přírodu a zvířata ♥ Jana Trnečková
Milena Mejsnarová
7.5.2014 17:39
Trošku jsem bojovala nalézt odvahu? Ale odvážnému štěstí přeje....tak proč to nezkusit? Každý nový poznatek náš život obohatí. Stránky paní Táni Havlíčkové a spousta zajímavých názorů čtenářek mně nakopla......
Marcela Dadučová
5.5.2014 09:03
Moc dobrý výběr.A před modelkami smekám.Vypadají všechny úžasně.I mě to lákalo,ale nenašla jsem odvahu.
Eva Švarcová
3.5.2014 14:03
Vaše stránky jsem objevila náhodou a moc se mi líbí. Budu se těšit na další příspěvky.
Svatava Burešová
22.4.2014 16:46
Držím palce všem odvážným ženám, které se stejně jako já přihlásily do tohoto projektu. Myslím, že to bude báječné a všechny si to užijeme. Já se snažím vyzkoušet si vše co mne zajímá a co jsem nestihla před odchodem do důchodu. Pracovala jsem na poště a v bance a volný čas jsem věnovala práci s dětmi, vedení různých kroužků, organizování rekreačních pobytů a zájezdů, hrála divadlo, vyzkoušela jsem si i kompars ve filmu. Mám ráda turistiku, posezení u ohně s kytarou, spaní pod širákem. Modelkou jsem ještě nebyla, tak proč to nezkusit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA