Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

24. 3. 2014
i60.cz móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Lutovská
Dobry den, jsem pracujici duchodkyne. Ziju hodne aktivnim životem, denne sportuji, doma mam i bezecky pas. Kdysi jsem zavedne behala. Mam rada modu, sport a zvířata. Ziju s partnerem, který je o 18 let mladsi. Z manzelstvi mam 3 dcery a 2 vnoučata. Myslim, ze na svůj vek vypadam vice nez dobře. Pravda je, ze je to dano i genetikou, ma maminka ma 87 let a vypada fantasticky.
Hana Horníčková
O projektu i.60 jsem se dověděla v týdeníku Blesk pro ženy. Velice mě zaujal a moc ráda bych se zúčastnila tohoto plánovaného projektu.
Vlasta Petrová
Je mi 71 let. Mám 2 děti, 5 vnoučat a jednoho manžela již 50 let. Ráda cestuji, studuji jazyky a miluji energii Prahy a velkých evropských měst.
Vlasta Čudovska
O projektu i60 jsem se dočetla v novém týdeníku Blesku pro ženy,zaujal mě, a doufám že díky vašemu časopisu dostanu nový impuls do života.
Marie Starová
Tento projekt mne oslovil právě dnes v časopise Blesk pro ženy. Nikdy není pozdě, být tím, kým jsi chtěl být. Můj citát: "Dobře žít, to znamená udělat z každého roku svého života nejlepší rok svého života".
Iva Kaucká
O tomto projektu jsem se dozvěděla z Blesk magazínu pro ženy. Okamžitě mě nadchnul.Blíží se mi odchod do důchodu a mám z toho hrůzu. Necítím se stará, jsem v dobré kondici a ráda cestuji. Moc by mě bavilo dále pracovat. Mám ráda pěkné oblečení a zajímá mě kosmetika. Práci v tomto oboru bych uvítala. Ráda se stanu i modelkou. Fotografuji, maluji,jezdím na kole,učím se anglicky. Chtěla bych ještě něčeho dosáhnout, než půjdu do bačkor.
Vladimíra Vaňková
Zavítala jsem na vaše stránky po přečtení Dnes s modelkami, bylo to úžasné. Je mi 59 let, jsem pracující důchodce, ráda se směju, cestuji, učím se anglicky, cvičím jógu,jezdím na kole,na lyžích a ráda se pěkně oblékám, ale to je kámen úrazu! Takže vašemu nápadu fandím, a i když nebudu vybrána, jsem za vaše stránky ráda a budu se sem vracet.
Slávka Bímová
Dobrý den, "omylem" jsem zadala dvě fotky. Můžu poprosit první smazat? Děkuji.
Dagmar Kroftová
Dobrý den, potěšilo mě, že jsem objevila článek v magazínu MF opatřený pěknými fotografiemi zralých žen, které chtějí ještě hezky vypadat a snaží se o zpestření svého života. Odchodem do důchodu jsem se zapojila do skupiny lidí, kteří chodí pěšky naší krásnou přírodou, mají zajímavé koníčky a jsou rádi na světě. Já sama, kromě přírody, se věnuji četbě, fotografování, také "oprašuji" angličtinu, a především se snažím brát život s nadhledem a humorem. Věřím, že tady najdu podobné ženy a další inspiraci k zajímavému životu.
Eva Peckova
Jsem už ""pokročilého" věku,je mi 70let ,ale stále jsem aktivní,pracuji privátně s dětmi jako speciální pedagog,logopéd,mám ráda módu anebojím se ničeho nového. Ve svých 67 letech jsem se účastnila soutěže"Eurobabička",získala jsem 6 místo (všechny babičky byly ale mladší než já!).Vaše stánky ráda sleduji!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%