Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Lutovská
29.11.2014 08:04
Jsem pracujici duchodkyne. Vzhledem k tomu, ze jsem stavebni inzenyr, cely život se pohybuji po stavbách. Je mi 62 let, mam partnera, který je o 18 let mladsi. Vychovala jsem 3 deti, mam 2 vnoučata. Aktivne sportuji, kdysi jsem zavodne behala, coz mi zustalo. Beham prakticky každý den, chodim do posilovny, hraji tenis, lyzuji a zadny sport mi není cizi. Jsem velice stihla, mam vysportovanou postavu ( vazim 55kg, merim 167cm), rada se dobře a kvalitne oblekam. Rada bych se nekdy předvedla na molu, abych si to vyzkoušela. Vsem zenam doporucuji, aby se uderem 60 let nestaly jenom babickou, ale zily aktivnim a plnohodnotnym zivotem
Anna Kasparova
26.11.2014 10:59
Dobry den,ctu zde zajimave prispevky co zde holky pisi.Samozrejme i ja bych se rada zucastnila projektu zralých zen a poznala nove kamaradky co ziji plny zivot a nehledi na svuj vek. Rady sportuji,maji konicky , stihaj vnoucatka a jdou jim prikladem.Take jezdim na kole,plavu,lyzuji,koralky,zahradka,bylinky. Anna
Jitka Mošovská
20.11.2014 17:54
K fotosoutěži zralých modelek. Velký nepoměr zaregistrovaných duben - říjen. Snadná manipulace.
Hana Filipovská
13.11.2014 21:57
Ačkoliv sedmdesátka, hlásím se do této akce. Jsem trochu rozměrově nad průměr ženské populace, měřím totiž 185 cm, nadváhu nemám. Když jsem byla mladá, dívky mých rozměrů v módě rozhodně nebyly. Takže vyzkoušet si modeling alespoň "na stará kolena" by bylo zajímavé. Ráda se dobře oblékám, také proto, že jsem všude vidět, ale s mou postavou je to dost nesnadné. S touto akcí snad vejde do povědomí obchodníků, že by měli myslet i na ženy vyšších věkových katgegorií a ne nabízet oděvy pouze ve velikostech 36 a 38.
Něco o mně: jsem v důchodu, ale žiji docela aktivně. Jezdím ráda na kole, chodím na kurzy univerzit třetího věku, před několika lety jsem začala cvičit jógu, na chalupě zahrádkařím. Mým nejnovějším koníčkem, který se začína dosti rozrůstat, je navlékání korálků. Obdarovávám náhrdelníky členy rodiny, kamarádky a ověšuji i sebe. Nesmím zapomenout na cestování, chtěla bych dohonit to co nebylo za totality možné - procestovat evropské země.
Hanka
Iveta Bulanova
4.11.2014 19:14
Dobrý den, jen náhodou jsem objevila vaše stránky. Fandím všem, co nezapomínají na nás ženy po 50. Doufám, že projekt bude mít velký úspěch a zralé ženy se budou více objevovat ve světě mody. Mám ráda výzvy, proto bych se ráda zapojila. Mým koníčkem je cestování nejen letecky, ale na motorkách. Každé léto vyjíždíme se skvělou partou lidí po Evropě. 6-7 tisíc kilometrů. Před několika lety mě velmi zaujal carving . Vyřezávání ornamentů do ovoce a zeleniny mě velmi baví a mám radost, že se líbí. Modeling je pro mě další výzva. Děkuji Iveta
Jitka Mošovská
3.11.2014 16:01
Milá Zdeňko Vítková,
prostřednictvím videa z Letňan přinášíte lidem krásu a radost.
Milada Sykorova
17.10.2014 10:31
Dobrý den,
jsem moc ráda, že jsem objevila tento web. Jsem velmi "zralá" seniorka, ale baví mě život. Miluji aktivitu, vlastně dělám všechno jako dřív, sportuji - kolo, lyže, pěší turistika, zahrada - cestuji, zajímám se o všechno zdravé a prospěšné, a sice co nejen prospívá, ale je i vidět.. Chci být stále " ¨fit" a daří se mi. Modeling mě moc láká.
Hana Novotná
8.10.2014 11:51
Dobrý den, všechny Vás zdravím. Již delší dobu pozoruji, jak modní časopisy počítají s ženami jen do 50 let a potom podle nich život přestává existovat. Já si to ale nemyslím a podle toho i žiji. Vítám tuto iniciativu, že s námi také někdo začíná počítat...
Ludmila Michalová
8.10.2014 10:06
Dobrý den. Jsem ráda, že mi přišlo upozornění na i60.cz,
V mládí jsem chtěla být manekýnkou. Která by to nechtěla. Dokonce jsem dělala konkurz u paní Karasové. Neprošla jsem. Možná, že teď se mi to povede. Neměla jsem požadovanou výšku. Co o sobě říct? Jsem sportovní typ. Jezdím na kole, lezu po skalách. Dobře vařím. Už 11 let se věnuji kosmetice. Mám 4 vnoučata .
Omlopuvám se za foto, které mě zachytilo na Prvním plese naší vesnice. Bydlím za Prahou a vesnice je na konci cesty. Neprůjezdná a mnoho lidí si z ní udělalo jen "bydlení". Takže se nažíme tu zakořenit nějaké tradice atd., aby se lidé setkávali na různých akcích. Všechny Vás zdravím. Ludmila
Eva Mužíková
16.9.2014 18:04
Dobrý den všem kdo nakouknou. Dostala jsem odvahu přihlásit se do tohoto projektu. Třeba se za pomoci odborníků v mém případě podaří dokázat, že přísloví :" Posaď husu na zámecký rybník, labuť z ní nikdy nebude", ve výjimečných případech neplatí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA