Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Božena Vlčková
13.3.2015 03:23
Jsem 63-letá babička mých šesti vnoučat,miluji přírodu,svoji zahrádku,ráda cestuji,chodím na pěší tůry,fotografuji,čtu,pletu,peču,vařím...Mám plnoštíhlou postavu.
Elis Běhounková
17.2.2015 12:10
Ještě uvidím, až pořádně vše na i60 prostuduji, jestli se přihlásím. Pěkná idea.
Danka Kubová
6.2.2015 08:04
Veľmi pekne ďakujem za fantastický nápad: Náhodou som objavila tento fantastický projekt v relácii Gejzír. bola som fascinovaná, čo dokážu ženy v mojom veku. Bohužiaľ, u nás na Slovensku niečo takéto neexistuje. Verím, že i u nás by sa našlo veľa žien, ktoré by dokázali to, čo vaše ženy. Klobúk dole a veľká gratulácia autorom ! :-)
Redakce i60
24.1.2015 12:56
Odkaz na přihlášení jsme obnovili, omlouváme se. Ovšem do projektu se lze přihlásit přímo na hlavní stránce (Tablo s modelkami), kde je po přihlášení možno vkládat fotografie a krátký text.
Pavla Zajíčková
24.1.2015 12:53
Dobrý den, dnes ráno jsem na ČT 1 shlédla pořad Gejzír, kde byla reportáž o projektu i60. Velice mě to zaujalo a nadchlo a moc ráda bych se do tohoto projektu zapojila. Je mi 57 let, celý život pracuji jako asistentka, takže hezký vzhled k tomu i patří. Vlastně celý život mě móda zajímala a zajímá. Ráda se setkávám s novými lidmi, ženami. Mezi mé nejoblíbenější záliby patří jízda na kole, každé léto jezdíme do Chorvatska a trávíme aktivní dovolenou na kole, ve svém volnu si ráda zacvičím jógu.
Marie Stejskalova
24.1.2015 12:40
Rada bych se zucastnila. Odkaz na prihlaseni ovsem nefunguje. Je mozne, ze je to tim, ze se zkousim prihlasit pouze pres tablet? Dekuji za odpoved, Marie
Jana Boušová
23.1.2015 22:49
Dobrý den,nedavno jsem náhodou objevila Vaše stránky a moc se mě líbí.S velkým zaujetím jsem četla článek ,,Hledáme nové modelky.Ojedinělí projekt i60.cz . Moc mě Váš projekt zaujal,ale marně hledám ženy a postrádam je i na fotkách,které nejsou hubené,ale i ty prostorově výraznější.Také tyto ženy chtějí být krásné a nosit k jejich věku zajímavé a krásné oděvy. V našich obchodech toto nenaleznete.Jen jednou jsem slyšela a viděla ukázku v televizi o modní přehlídce pro ženy XXL a vice , bohužel ale vše bylo pro mladé .Tak se ptám hledáty i takové modelky a návrhy oděvů pro ně ??
Moc děkuji za odpověď,Jana
Eva Součková
22.1.2015 21:39
Ráda bych se zeptala, zda se ještě můžu přihlásit do výběru modelek či je již výběr ukončen?
Děkuji, Eva Součková
Ludmila Seidlová
30.11.2014 19:29
Jsem jeste aktivní duchodkyne. Řídím se v živote heslem : Není ošklivých žen, jsou jen ženy, které se neumějí udělat krásnými. Proto cvičím,plavu, jezdím na kole, ráda dělám dlouhe procházky a snažím se žít zdravě. V 60 jsem začala chodit na angličtinu, která mi je ku prospěchu na mých cestách po Evropě i do zámoří.Miluji moře. Ješte pracuji, zatím mam volný čas. Ač jsem vychovala 3 syny, vnoučat jsem se ještě nedočkala. Celý život se takříkajíc motám kolem módy. Je to mým povoláním i koníčkem. Život je jen jeden, neda se žít nanečisto a tak žiji a užívám. Ráda poznávám nové lidi a přijímám nové výzvy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA