Maruška
5. 5. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
10.4.2020 08:36
Milá Zuzko, to je velice silný příběh. Děkuji ti, že jsi mě na něj upozornila.
petr stejskal
20.12.2015 15:40
Milá Zuzko. Já končil základku v roce 1959,takže už je to víc než půl století. Ale první sraz našich tříd,byly dveA+B, jsem si získal až po 25 letech. A tak v našem lese se kácí,bohužel. První sraz byl tedy po 25 letech,další po dalších 5 letech. Ale ,když jsme viděli,jak se stav krátí,zkrátili jsme období mezi srazy a dnes se scházíme každý rok. A vlastně téměř na každém setkání je nás o někoho méně. Přesto i letos jsme tam měli pana učitele. bylo to miloučké. P.
Soňa Prachfeldová
24.9.2015 19:41
Měla jsi bezva kamarádku Zuzko, podivné jsou cesty života, také jsem měla nejlepší kamarádku Marušku, která bohužel už zemřela a též v poměrně mladém věku a mám ji navždy spjatou se školními roky, s kouřením, když naši nebyli doma, byla nesmírně dobrosrdečná a vidím ji živě před sebou. Je zajímavé, že až v nedávné době se lidé vyjadřují k příběhům, v době rané íčka tomu tak nebylo. A je to milé.
Helenka Vambleki
23.9.2015 21:22
To kolování příběhů se mi líbí, kdysi tady byl takový žebříček nejčtenějších článků a každý nový na ně znova klikal a byly stále nejčtenější :-) - tohle je daleko lepší, občas vyplave na povrch skvost, léta schovaný pod nánosem prachu a stačí prach setřít a začíst se. Vzpomínka na kamarádku je dojemná, ale je to tak, pomalu nás budou opouštět vrstevníci a .........pak je jednou opustíme i my.
Zuzana Pivcová
23.9.2015 21:09
Je to jeden z mých prvních příspěvků na i60. Sama jsem si ho tu dnes překvapeně přečetla, i když vlastní příběh mám v sobě pochopitelně neměnně stále.
Libor Farský
23.9.2015 20:40
Jejda, jejda, Zuzko, co mi to děláš...? Já se do toho nějak příliš vciťuji.
Vladka Steinová
23.9.2015 16:09
Něžná i bolestná vzpomínka na člověka. Před 25 léty jsem přišla o skvělou kamarádku, byly jsme spolu od 6 let. Dožila se jen čtyřicítky.Někdy chci o ní napsat.
Hana Rypáčková
23.9.2015 12:50
Taky ve třídách základky i střední ubýváme.Jedna Maruška nám se taky tak podobně ze světa vytratila. Její dcera si k nám na sraz chodila poplakat.Taková mladá....To jsou záhady života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA