i60 Párty 2014 se blíží, účastníky
prosíme o závaznou objednávku!
4. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
16.4.2014 22:27
Paní Rašovská ano, lze mít samostatný pokoj. Neobsazené lůžko je za příplatek. Podrobnosti jsem Vám napsala do e-mailu.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.4.2014 12:29
prosím, je možnost objednat si jednolůžkový pokoj na setkání v Ředkovicích?Jsem přihlášena na 2 noci. Pokud ano kam se mám přihlásit?Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.4.2014 08:36
dobrý den, o vašich aktivitách jsem se dozvěděla od své kamarádky a tak jsem se přihlásila na i60Párty až začátkem dubna a odeslala jsem zálohu.Budu se mci ještě akce zúčastnit?
Jana Šenbergerová
11.3.2014 19:45
Docela by mě zajímalo, kolika lůžkové pokoje jsou k dispozici. To jsem nikde nenašla.
Helenka Vambleki
9.3.2014 07:52
Těším se na vás všechny!!!. A mám nápad s rekordem. Už jsem to vymyslela! Pokusíme se vytvořit rekord v povídce! Ta bude zvláštní tím, že všechna slova budou mít jen tři písmena. Jdu to hodit k sobě na profil.
Jaroslava Handlová
4.3.2014 13:00
Jano, souhlasím s Tebou. Těším se na Tebe i všechny další.
Pane Štorchu, to je škoda - ale do konce dubna je ještě daleko, snad se zdraví Vaší paní zlepší, uvidíte. Já Pohled taky znám, mám tam příbuzenstvo ze strany manžela.
Olgo na Tebe se těším moc, uvědomuješ si, že jsi také spoluiniciátorkou srazu? Měly jsme obě přece podobný nápad a ve stejnou chvíli jsme ho někde tady kdysi obě zveřejnily. Ačkoliv jsme se v životě neviděly, tak sympatie fungují. Děkuji Ti.
Olga Štolbová
4.3.2014 10:52
Hlásím, že závaznou objednávku jsem se snažila odeslat, ale kód ji nějak nechtěl, takže ani nevím jestli se odeslala. Ale přesto se těším a jdu zaplatit.
Miroslav Štorch
3.3.2014 22:02
V Pohledu u Havlíčkova Brodu máme příbuzné, kam občas zajíždíme. Bohužel v současné době je manželka nemocná a nemůžeme téměř vycházet ven. Rád bych ji vyvezl autem do Brodu, ale necítí se na to. Tak se jí budu věnovat doma a nikam bohužel nepojedeme. :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA