Moje sbírka váz
2. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
2.3.2014 15:35
Tak jsem hledala po bytě a našla celkem osm váz, z toho jen tři právě používané. Ostatní v komoře a možná je jim tam smutno. Něco pro ně vymyslím, protože, Jani, Tvé povídání a hlavně fotky jsou moc pěkné.
Růžena Antlová
2.3.2014 12:50
Takovou sbírku krásných váz máš Jano ,ještě žes ji nechala nafotit jsou opravdu moc pěkné .Také u nás by se jich pár našlo ,ale nemám v nich žádný řád některé velké slouží panenkám bez stojánku mám je v nich postavené a není vidět že jsou ve váze sukně ji zakryjí .Když dostanu nějakou obrovskou kytku ,tak holt musí panenka na pár dní z váze ven ,někam ji posadím a jak kytka zvadne ,zas panence vrátím její bydliště. Mile mě překvapilo jak každou vázu dokážeš pěkně popsat a dokonce při tom množství víš od koho které je.Ta hřbitovní ta nemá chybu kdybys nenapsala že je hřbitovní ani bych to nepoznala. Byla jsem na návštěvě u mladých manželů kteří si zrovna dozařizovali byt těšila jsem se jak to tam budou mít krásné .No krásné to měli nový "nábytek "údajně obývák kde kromě luxusní sedačky a stolku byla jen jedna nízká skříňka na které stála obrovská televize jedna polička s pár cd psací stůl židle a na stole počítač.V rohu umělá palma. Vůbec na mě nedýchl domov. Jim to vyhovuje říkali mi že žádné lapače prachu nechtějí bylo mě z toho trochu divně.Ani jedna váza na kytku kterou jsem donesla se nenašla .
Jaroslava Handlová
2.3.2014 10:51
Sbírka moc hezkých předmětů se mi líbí o to víc, že mnohé mohou být prakticky použitelné. Já jsem mezi nimi objevila také jednu, kterou vlastním. Je podobná té porcelánové čínské, děrované. Na živé květy sice nepoužitelná - voda by dirkami vytekla. Jako dekorace je ovšem nádherná. Líbí se mi o Tebou popisovaný vztah k těm hezkým předmětům.
Zuzana Pivcová
2.3.2014 08:29
Když jsem učila před lety každoročně mnoho kurzů na jazykové škole, dostávala jsem na konci školního roku tolik kytek, až se mi doslova stávaly přítěží. I z toho důvodu, že jsem je neměla na bytovně vůbec kam dát. Vázičky a vázy, které máš a umíš také bezvadně popsat, jsou krásné. Nám zůstaly některé starožitné v jižních Čechách. Ty jsou mezi dnešními výrobky jak z jiného světa. Vázy mám ráda, ale řezané květiny moc ne. Vidím je raději růst.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA