Budoucnost v Havlíčkově Brodě
3. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
5.3.2014 08:34
Teď se těším ještě víc, povídání i fotky jsou prima. Krásně jsi nás pozvala, možná se rozhodnou i ti, kteří ještě váhali. Díky, díky...
Soňa Prachfeldová
4.3.2014 22:11
Jarko, krásně jste představila HB i s pěknými fotkami. Moc se těším. Plánovali jsme dovolenou na Vysočinu na červen, nevyšlo to a ejhle řízením osudu, se stejně podívám ze severních Čech na blízké okolí a moc moc se těším a zpět to vezmem přes jižní Čechy a Šumavu domů, tak to bude nádherné cestování. Díky za krásné představení města. Zdravím !
Hana Práglová
4.3.2014 20:27
Jaruš,ve vašem městě jsem ještě nebyla.Díky za jeho krásné přiblížení.Moc se na návštěvu těším!!!!!
Svatava Páleníková
3.3.2014 17:06
Opravdu krásně jste popsala své město. Také Havlíčkův Brod nemám, Před mnoha a mnoha lety jsem jím projížděla s manželem, ale moc mi město v paměti neutkvělo. Fotky jsou moc pěkné. Díky za prohlídku.
Alena Vávrová
3.3.2014 15:20
Řízením osudu jsem si ve víc jak dospělém věku zamilovala kraj Vysočinu. Z dřívějška jsem znávala z měst Jihlavu a Telč a z dob pozdějších Žďár nad Sázavou a Havlíčkův Brod. Kromě jiného tento kraj má mnoho společných atributů s krajem, ve kterém žiji. Jsou jimi právě četné rybníky, lesy a kopce. A pak také četné památky. Takže jsem se na Havl. Brod, jako první představené město, vyloženě těšila. Zklamaná nejsem, naopak jsem mile překvapená, jak třeba jenom ten park vyrostl do krásy. Fotky jsou parádní a těším se na pokračování. Dá-li Bůh, tak i na osobní setkání po letech.
Marie Novotná
3.3.2014 14:47
Ano jarko,je to až neskutečné,kolik negativních vlivů je kolem nás.Nechtěla navodit smutnou náladu.Byla to jen moje momentální vzpomínka.Určitě máš v,,rukávu"ještě další a veselejší pozvánky.
Jaroslava Handlová
3.3.2014 14:30
Zuzko děkuji. Budu mít radost, když Tobě, ale i ostatním třeba něco z mého města přiroste k srdci. Ale to pravděpodobně až po návštěvě H.Brodu?
Jaroslava Handlová
3.3.2014 14:19
Paní Beato, Jano i Marie děkuji Vám za první komentáře. Maruš, já samozřejmě o všech těch smutných událostech vím. Ale protože zla je kolem nás až přespříliš, tak jsem chtěla čtenářům představit tu optimističtější tvář. Ale děkuji i za připomínku těchto smutných událostí.
Zuzana Pivcová
3.3.2014 14:09
Díky, Jarko, město je pro mě zcela neznámé, o to víc jsi mě svým poutavým popisem či vyprávěním už teď pro něj nadchla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA