Moje sbírka hrníčků
27. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
28.2.2014 10:05
Hrníčky jsem také začala sbírat. Úplně jsem byla u vytržení , když jsem v nějaké kramárně nějaký starý našla,. Nemám je už ale kam dávat a tak se zredukovaly na dva.
Růžena Antlová
28.2.2014 08:27
Tvoje hrníčky to je krásná sbírka v každém hrníčku je skrytá vzpomínka na toho kdo ti je daroval,na místo kde jsi ho kupovala.Pro mě je vzpomínka na tvé hrníčky zážitek, nejenom hrníčky ale i talíře a džbány které ladí do vzorů ke sbírce . Bylo u tebe krásně ráda na naše setkání vzpomínám škoda jen že nás dělí tolik kilometrů. Hrníčky jsou bezesporu také mojí velkou vášní vzhledem k nedostatku místa jsem je musela pořádně zredukovat nechala jsem si jen takovou starodávnou minisoupravu po mé stařence . A moje sbírka musela jít ozdobit plotek o tom napíšu příště Moc se mi líbí jak dokážeš o své sbírce nejenom hrníčků ,ale kamenů (na ty se jednou přijedu kouknout osobně) mistrně psát . Díky za vzpomínku .
Zuzana Pivcová
28.2.2014 07:24
Na ty žebrované hrnky si dobře vzpomínám, měli jsme jich několik doma. Vy je máte ovšem krásně uspořádané. Hrnky mám také ráda, ale vždy jsem si koupila jeden, např. s typickými motivy Londýna, s horoskopem Berana, se zvířaty ze ZOO, zkrátka se mnou je to v tomto ohledu stále stejné, nemám ani jídelní soupravu!
Jana Šenbergerová
27.2.2014 21:36
Krásná sbírka, hezky instalovaná, pěkně představená. Mám doma spoustu hrníčků, ale každý pes jiná ves, jak šel čas a sady řídly používáním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA