Moje sbírka sukulentů
a malý zázrak přírody
24. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
8.4.2015 01:00
Ten Váš kvetoucí zázrak je pravděpodobně Stapelia variegata. Měla jsem ji také, s trochu jiným květem. Je to moc krásný sukulent, ale vyžaduje hodně světla. Po mém přestěhování do bytu s horšími světelnými podmínkami již nekvetl, věnovala jsem jej dceři do domku, kde zase kvete. Jsem rovněž velkou milovnicí pokojovek, v současné době mi kvetly Amarylis, opravdu nádherně - červená a bílá s obrovskými květy skoro 20 cm v průměru.
Olga Štolbová
24.2.2014 22:38
Malý zázrak přírody je opravdu nápaditý a povedený. Jsem z těch, co u ničeho dlouho nevydrží a tak už nezbírám nic, ale ráda koukám na nápady jiných.
Marie Novotná
24.2.2014 20:56
Krásné.Během let jsem vystřídala hezkou řádku květin.Pěstování domácích jsou vyměněné za venkovní.Radost z květů a to jakýchkoliv je nejhezčí odměna.
Růžena Antlová
24.2.2014 20:00
Kytky jsou i mým z mnoha dalších koníčků a když se jich rozmnoží nějak víc než je únosné tak i když se nerada s tím co vypěstuji loučím rozdávám a rozdávám ,už pěkně zakořeněné a mám pak radost když se jim daří u dalších milovníků kytek. Dřív jsem pěstovala rybičky a po nich zůstalo nevyužité akvárko tak jsem si z něj udělala takový miniskleníček pro kaktusy a pár sukulentů.Na jaře se přenese akvárko pěkně na dvorek kde kaktusy krásně rozkvetou ,na podzim se přemístí do koupelny .Vy navíc kromě pěstování sukulentů vyrávíte moc pěkné truhlíky a že jim to v nich sluší !!!! Když se navíc odvděčí takovým květem radost pohledět.
Renata Zadražilová
24.2.2014 19:58
Musí být hezké sledovat, jak se sukulent vyvíjí. Před lety jsem zkoušela pěstovat bonsaje, ale podobně jako vy jsem neměla dostatek trpělivosti.
Zuzana Pivcová
24.2.2014 19:18
Ta smrdutka (říkám to správně?) je opravdu kouzelná, moje sestra ji má pověšenou v paneláku v kuchyňce v okně, kvete nádherně, ale když je sestra na chalupě a já jí chodím v létě do bytu zalévat kytky, neomylně poznám, že rozkvetla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA