Ilustrační foto: pixabay.com
Čtvrt století za volantem aneb Moje "Škola života"
22. 7. 2020Někdy v padesátých letech jsem v kině viděla film "Žižkovská romance". Hlavní představitelka byla řidičkou auta a jezdila na poště s malou dodávkou. Vždycky jsem toužila umět řídit auto, ale v naší rodině nikdo neměl ani auto, ani řidičský průkaz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
22.10.2021 08:55
Jak tak brouzdám na íčku, narazila jsem na vaše články. Smekám před vámi - úžasné zážitky, obdivuji vás, co všechno jste zažila za těch víc jak 30 let za volantem. Přeji hodně zdraví a pohody. *******
Marie Ženatová
25.7.2020 06:40
Milá Olinko díky za překrásný článek o Tvém životě - byla jsi a stále jsi obdivuhodná.
Já jezdím často teď ve svém věku ovšem jako cestující po našem městě autobusem a když ho občas řídí nějaká milá žena - tak ji velmi obdivuji a ihned si také vzpomenu na všechny Tvoje osobní zážitky.
Soňa Prachfeldová
23.7.2020 08:42
Olinko, jsi tak skvělá , Ty snad dokážeš vše. Moc moc zdraví a pohody přeji :-)
Olga Štolbová
23.7.2020 07:58
Ahoj lidičky, díky za vaše hezká slova. Teď už šest let nejezdím, zradily mě oči, ale nic bych na svém životě neměnila, stálo to za to. Jistě i vy všichni, co jste napsali, jste prožili kus života i těžkého i hezkého. Ale stále žijeme a život nám chutná a je to prima. ♥
Eva Mužíková
22.7.2020 22:29
Olinko, jevíš se mi jako křehká bytost. Obdivuji, kde se v Tobě bralo tolik síly, abys zvládla taková úskalí. Také jsem moc ráda že Tě znám osobně.
Marie Faldynová
22.7.2020 21:25
Také já upřímně obdivuji řidičky, sama bych za volantem udělala víc škody než užitku!
Naděžda Špásová
22.7.2020 17:30
Aha, to je zase starší článek. Olinko, fakt si tě nedovedu představit jako taxikářku. :-)
František Matoušek
22.7.2020 16:03
Paní Olinko, vybrala jste si v životě tu těžší cestu, protože jako švadlenka by jste nemusela vypouštět vodu s chladiče a vstávat tak v zimě brzy ráno do mrazu. Obdivuji vašich 33 let za volantem a vaši odvahu v době když jste taxikařila, protože pro ženu to nebyl jistě žádný med. Z článku je patrné, že jste ten život za volantem milovala a že dnes víte, že jste si vybrala správně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA