Ilustrační foto: pixabay.com
Čtvrt století za volantem aneb Moje "Škola života"
22. 7. 2020Někdy v padesátých letech jsem v kině viděla film "Žižkovská romance". Hlavní představitelka byla řidičkou auta a jezdila na poště s malou dodávkou. Vždycky jsem toužila umět řídit auto, ale v naší rodině nikdo neměl ani auto, ani řidičský průkaz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
22.7.2020 14:32
Paní Olgo, smekám! Musel to být těžký, ale i zajímavý život za volantem a velmi by mě zajímalo Vaše další vyprávění. Osobně mám před velkými stroji respekt a obdivuji Vaši ctižádost a zřejmě i vášeň pro auta. Připomněla jste mi dramatický příběh Elišky Junkové, který jsem kdysi zpracovávala. Nejspíš jste podobné krevní skupiny. Přeji hodně radosti a dobré dny příští!
Dana Puchalská
22.7.2020 13:13
Oli, každá/ý kdo umí řídit jakékoliv vozidlo má můj upřímný obdiv. Za celý život jsem k tomu nenašla odvahu.
Jana Šenbergerová
22.7.2020 13:12
Ráda jsem si článek přečetla znovu a jsem moc ráda, že tu šikovnou řidičku znám osobně, i když se moc často nevídáme. Oli, ať ti to chodí stejně dobře, jak jsi dříve jezdila.
Zdenka Soukupová
22.7.2020 13:11
Olgo, palec nahoru. Přestože mám řidičák už mnoho let a dodnes řídím (ale žádné dlouhé štreky), obdivuji Vás. To bych určitě nezvládla, zvlášť s rodinou a dětmi. Máte můj obdiv.
Zuzana Pivcová
22.7.2020 12:23
Je to 6 let starý článek, ale pořád jsme, Olinko, stejné "holky". Na svém tehdejším tvrzení nic neměním.
Věra Ježková
22.7.2020 10:02
Olinko, jsi obdivuhodná. Já jsem se pro řízení nenarodila. Mám velmi špatnou koordinaci pohybů a prostorovou orientaci. :-)
Marie Seitlová
22.7.2020 09:36
Olinko, je vidět, že volant ti přirostl k srdci a povolání jsi měla moc ráda. Jsem ráda, že tě znám a přeji ti hodně zdraví.
Lidmila Nejedlá
9.9.2014 19:59
Vážená paní Olinko. Teprve teď jsem si přečetla Váš článek. Zapůsobil na mne a rozumím tomu. Obdivuji Vás a přeji stálé zdraví.
Jaroslava Handlová
23.2.2014 00:12
Olgo, já se domnívám, že Tvoje barvité vyprávění výborně zapadá mezi další články tématu o školních létech. To pěkné a neobvyklé zpracování "Školy života" mě nenechalo od samého začátku na pochybách, že na konci najdu Tvůj podpis. Skvělé!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA