Začínáme s tématy týdne čtenářů,
"Školu" představí Zuzana Pivcová

Začínáme s tématy týdne čtenářů,
"Školu" představí Zuzana Pivcová

17. 2. 2014
i60.cz škola
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Panochová
Škola v Mělníku-vzpomínám dosti často, protože do školy, kam jsem chodívala jako malá copatá holka já, chodil přede mnou o můj otec. A pak můj syn a teď už do ní chodí můj vnuk.... párkrát jsme měli sraz se spolužáky a vzpomínali, dokonce i některé paní(tehdy soudružky) učitelky přišly... krásná bezstarostná doba to byla. Dnešním dětem ale vůbec nezávidím to kvantum učiva, které je na ně nakládáno. Krásný jarní den všem.
Hana Práglová
Květuško,proč nezařídíš sraz spolužáků sama,nebo s nějakou bývalou spolužačkou ?Já to dělám celá léta-ze dvou škol.Pokud se sežene pár adres,pak už to není takový problém.
Jiří Libánský
Já začal studovat večerně výtvarnou fotografii až když mi bylo třicet. Vzpomínám si, jaký jsem budil údiv jako vousatý stařík předkládající index a dožadující se studentské slevy na vstupném do kulturních zařízení. :-) :-)
Svatava Páleníková
Také se těším na toto téma, škola jistě mnohé z nás poznamenala na dlouhá léta. Já jsem na škole poznala velkou lásku, ale takovou tu nenaplněnou.
Květoslava HOUDKOVÁ
Nikdy nikdo - ze základní školy, ani ze střední ekonomické školy nezorganizoval setkání spolužáků - škoda! Protože většinou lidé napíší hezké zážitky, já připojím vzpomínku varovnou=doufám, že se již nestane! Pionýrské oddíly na ZŠ pomáhaly pro Z00 Praha sbírat kaštany, žaludy atd. Z00 posílala škole úhradu, která měla být rozdělena mezi oddíly. Ovšem tehdejší ředitel školy si peníze ponechával pro svoji potřebu (jak to dělal, nevím). Byl člen KSČ (jinak by asi ředitelem nebyl) - vše se provalilo a strana ho potrestala. My, žáci , jsme končili 8. tř. a pan ředitel opouštěl školu - k soudu. Všichni jsme mu to přáli !!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%