Expedice oksroN

Expedice oksroN

16. 2. 2014
expedice oksroN
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Ani mě prasátko nepomůže, už by mě nikdo s sebou na takovou cestu nevzal, ale tak před deseti lety bych si ještě troufla.
Růžena Antlová
když schází zdraví tak ani to prasátko plné padesátikorun nepomůže,ale o to raději si počtu vaše zážitky z cest.
Jaroslav Kašík
Mým čtenářkám: děkuji za váš dobrý vztah k cestování. Pro ty, které v Norsku ještě nebyly mám radu. Koupit větší keramické prasátko a vkládat do něj všechny padesátikoruny, které se vám objeví v peněžence po nákupech. Dělám to také tak. Za pár let našetříte na nejkrásnější zážitek svého života.
Jaroslava Handlová
Po slibném začátku musí přijít pokračování. Norsko je mi také blízké, tak se moc těším na další líčení osudů expedice.
Zuzana Pivcová
No, vida, další cestovatel, a ještě s humorem, to bude dobré. A Norsku fandím, i když jsem tam nikdy nebyla. Ale před 20 lety jsem díky práci s německou dokumentací z 2. světové války v archivu poznala syna popraveného norského odbojáře, když přijeli s manželkou do Prahy. Byli to jedni z nejlepších lidí, které jsem v životě potkala. Byli z Bergenu, ale v důchodu žili valnou část roku v chatě v hlubokých lesích, dokonce bez elektřiny.
Růžena Antlová
Už se těším na pěkné počtení !!!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%