Expedice oksroN
16. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
17.2.2014 21:51
Ani mě prasátko nepomůže, už by mě nikdo s sebou na takovou cestu nevzal, ale tak před deseti lety bych si ještě troufla.
Růžena Antlová
17.2.2014 13:25
když schází zdraví tak ani to prasátko plné padesátikorun nepomůže,ale o to raději si počtu vaše zážitky z cest.
Jaroslav Kašík
17.2.2014 07:15
Mým čtenářkám: děkuji za váš dobrý vztah k cestování. Pro ty, které v Norsku ještě nebyly mám radu. Koupit větší keramické prasátko a vkládat do něj všechny padesátikoruny, které se vám objeví v peněžence po nákupech. Dělám to také tak. Za pár let našetříte na nejkrásnější zážitek svého života.
Jaroslava Handlová
16.2.2014 23:44
Po slibném začátku musí přijít pokračování. Norsko je mi také blízké, tak se moc těším na další líčení osudů expedice.
Zuzana Pivcová
16.2.2014 18:47
No, vida, další cestovatel, a ještě s humorem, to bude dobré. A Norsku fandím, i když jsem tam nikdy nebyla. Ale před 20 lety jsem díky práci s německou dokumentací z 2. světové války v archivu poznala syna popraveného norského odbojáře, když přijeli s manželkou do Prahy. Byli to jedni z nejlepších lidí, které jsem v životě potkala. Byli z Bergenu, ale v důchodu žili valnou část roku v chatě v hlubokých lesích, dokonce bez elektřiny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA