FOTO: Pixabay
Nebojte se stříbrňáků
18. 3. 2021Omlouvám se za označení tohoto fenoménu jako „stříbrňáci“. Toto slovo vymysleli ufologové, kteří jsou přesvědčeni, že se jedná o návštěvníky z jiné planety. Já ho používám, protože jiné jméno pro ně nemám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
18.3.2021 12:03
Jsem ráda, že se tu tento článek objevil. Možná, že ho sem šéfredaktor zařadil právě v souvislosti se jmenovaným článkem na Seznamu. Myslím, že se čím dál víc lidí probouzí a tím pádem vnímá i tzv. paranormální jevy. Budu ráda, když se tu podobných článků objeví víc, i když si pochopitelně vyslouží i kritiku.
Jitka Caklová
18.3.2021 11:00
Skutečnost už je tak daleko, že někteří "stříbrňáci" mají dokonce lidskou podobu a pozná se to, až když otevřou ústa a začnou říkat "pravdu".
Soňa Prachfeldová
18.3.2021 10:24
Zaradovala jsem se, že Jiří opět mezi nás zavítal. Škoda. Také jsem četla na netu o ....Podle jednačtyřicetileté Tory už se podivná postava z jakési mlhy, kterým v devadesátých letech minulého století začali záhadologové přezdívat stříbrňáci, objevila v domě v Las Vegas před několika dny. Dvouletá vnučka Amber si s postavou měla v noci povídat,.... Věda objevuje nové a nové věci na Zemi a pořád se toho neví dost. Také říkám
m, , to že určité jevy nevidíme, neznamená, že neexistují.
Jana Šenbergerová
18.3.2021 09:51
Hezká shoda. Právě jsem na netu přečetla článek o stříbrňácích a přijdu sem ... Zaradovala jsem se, že je to reakce pana Libánského na to, co jsem četla. Trochu mě zklamalo, že jde o starý článek. To ovšem nic nemění na tom, že jsou věci mezi nebem a zemí, o kterých nemá většina lidí ani zdání, ale posmívat se jim umí. Znám pár lidí, kteří "vidí". To, že nevidím já, neznamená, že něco neexistuje. Ostatně jak o tom píše pan Jiří, současná věda už dokáže moderními způsoby a prostředky vysvětlit poznatky, ke kterým díky citlivosti některých jedinců došly už dávné civilizace. Takže nic nového pod sluncem. Díky za opakování! :-)
Jitka Caklová
18.3.2021 09:27
Článek byl napsán a vydán v době, kdy jsem o i60, ani o "stříbrňácích", neměla ani tušení. Kde je dnes autor a všichni diskutující z té doby. Dnes mám pocit, že "stříbrňáci " na mě působí i na tomto portálu a jsou to mí věrní "služebníci" :-) :-) Díky redakci za znovu zveřejnění článku.
Irena Mertová
18.3.2021 09:01
Neviděla jsem nikdy nic takového, ale články tohoto typu mám ráda... probouzejí moji fantazii.
Jiří Libánský
7.8.2016 22:24
Pane Kronesi, to by mohlo být ono. Nevím, na jakém principu fungoval ten alarm, ale i to by také mohlo souviset.
Jan Krones
4.8.2016 22:08
Váš popis mi připomíná to, čemu elektrikáři říkají "fantom" (přívlastek jsem zapomněl). Tvořil se nám v hospodě u chladničky na coca-colu a spouštěl v noci alarm.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA