Ach, ty malé velikosti
11. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
11.2.2014 15:32
Pro mě velmi paradoxní situace.
Když jsem byla mladá a prý extrémně štíhlá, nemohla jsem si koupit v dámském oddělení nic pod 42, často jsem nakupovala v dětském.
Teď, když prý konečně vypadám jako žena, zas mám problémy, protože je mi "moje" číslo malé.
Nakupuji po bazarech, tam mám občas štěstí.
Pavla Vítková
11.2.2014 13:06
Souhlasím s článkem, je to někdy obtíž sehnat hezkou věc pro bábu v letech :-)
Jitka Chodorová
11.2.2014 10:47
Úplně souhlasím,i když nejsem žádná boubelka,v určitých partiích toho mám více,koupit si slušné oblečení je pro mě velmi náročné,i když kdo hledá,ten najde,tak v poslední době najdu třeba v C A, Marks and Spencer,či Globusu,docela obstojné věci,které si můžu i po finanční stránce dovolit.
Zuzana Pivcová
11.2.2014 09:02
Marks and Spencer je jeden z mála obchodů, kde lze opravdu ještě koupit větší velikosti a mají občas i kalhoty do pasu, zatímco jinde absolutně jen bokovky. Některým obchodům, které jsou v Praze ve všech obchodních centrech, se vyhýbám, nemají pro mě cenu, jsou "pro děti", třeba New Yorker, Terranova, Bershka, Terry Weil atd. Pro mě nejsou vhodné nejen přehnaně mrňavé velikosti, ale i mládežnický módní styl. A to nejsem žádná usedlá paní. Co do velikosti, tak v těchto typech obchodů se nevejdu ani do největší velikosti XL, zatímco v jiném typu obchodu je XL velké. Úplnou katastrofou jsou Číňani. Ti střihnou velikost od boku. U nich si koupím v létě v jižních Čechách spodní prádlo, ale když už si kupuji kalhotky XXL, tak si se svou neobézní postavou připadám skoro méněcenná. Všimněte si ale, že při sezónních slevách zůstávají v obchodech viset velikosti 36, 38, ty nikdo nechce. A pochybuji, že by vyprodávali právě jen je. Prostě se ztratí ty normální. A kde skončí ta spousta miniatur, nedokážu odhadnout.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA