Sejdeme se na Ředkovci:
první informace o párty i60
6. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
16.6.2023 20:09
Setkání se povedlo po všech stránkách, počasí, organizace ale především možností navázat nová přátelství. A protože se každoroční společná setkávání stala tradicí je evidentní, že mají pevné základy. Díky všem a přejme si vzájemně hlavně zdraví, abychom se mohli radovat z dalších příjemných a zajímavých setkání a měli stále na co vzpomínat.
Zdeněk Horenský
11.3.2014 06:35
Omlouvám se, i když jsem již poslal přihlášku, nemohu se zúčastnit, všem přeji příjemnou zábavu.
Květoslava HOUDKOVÁ
14.2.2014 03:26
Prosím p. Jarku Handlovou - organizátorku Setkání i60, aby se mi ozvala. Žiji v okr. Mělník - do Ředkovce se těším a přivezla bych i zajímavé tipy pro účastníky - chci se domluvit: kurzHoudk@seznam.cz Děkuji
Olga Štolbová
6.2.2014 09:38
Richarde rozesmál jste mě,vidím, že to bude senza setkání. Doufám, že tam nebudeme samotné holky, že i kluků se pár přihlásí. Zdravím...
Jaroslava Handlová
5.2.2014 21:48
Mám radost z příznivé odezvy Vás všech. Také se na Vás moc těším. Na všechny již předběžně přihlášené i na další, co zatím s přihlášením váhají.
Hana Práglová
5.2.2014 20:54
Jaruš, DĚKUJI !!!!Pokud se nastane něco nepředvídaného.RÁDA přijedu! MOC se těším!!!
Olga Štolbová
5.2.2014 19:44
Jedu, jedu, začínám pakovat. Díky Jarko, dostaneš velkou pusu a tak....
Jana Šenbergerová
5.2.2014 16:49
Také jsem jásala, ale při pohledu na jízdní řády mě jásot přešel.
Kde jsou ty časy, kdy jsem se ráno rozhodla, že zajedu na druhý konec republiky, kromě ranního spoje jsem nic nehledala, a večer jsem byla tam, kde jsem chtěla.
Přesto věřím, že se uvidíme. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA