Jak jsme spali pod sněhem (soutěž)

Jak jsme spali pod sněhem (soutěž)

31. 1. 2014
soutěž - zima
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Rád jsem si Váš zajímavý diskuzní příspěvek přečetl pane Libánský :-) Na sněhu jsme v mrazech -20° C stanovali jen na vojně ve výcvikovém prostoru. To byla ale ve stanu malá kamínka a ráno jsme měli zamrzlé boty kanady v louži pod palandou. Přímo na sněhu jsem nikdy nepřenocoval. Ale pod širákem v přírodě zabalený do celty proti rose často. Nádherný výhled na hvězdy nad sebou celou noc. Obdivoval jsem tibetské lámy, když soutěžili na studeném větru, kolik mokrých prostěradel usuší na těle. Ale to jsem jen četl, ale nikdy neviděl.
Jiří Libánský
Rád jsem si Váš zajímavý článek přečetl. Ledacos mi to připomnělo. Také jsem mnohokrát spal zahrabaný ve sněhu a nebo na sněhu jen tak pod širákem. Po noci ve sněhu ale nenásledoval návrat do vytopené chaty :-) Většinou jsem se dostal do tepla až při návratu v neděli večer ve vlaku a nebo autobuse. Se skupinou historického šermu jsme vystupovali o letních víkendech na hradech a zámcích. Na trampování mi zůstala zima.
Jana Šenbergerová
50km na kole bych zvládla, ale na běžkách si je představit nedovedu. A také se asi spí lépe v létě pod širákem, než v zimě pod sněhem. Asi bych neusnula strachem, že mě sníh ve spánku zasype.
Pavel Král
Moc prima článek. Pobavil jsem se . Trasu přes Sněžku na běžkách jsme kdysi také jeli. Jednou jsme přespali v iglú a měli jsme tam dost mokro. Eskymáci to asi mají vychytané.
Miroslav Štorch
Díky za první příjemné reakce. Pochopitelně jsem také miloval knihu "Dva divoši" od Setona, Bílého tesáka od Londona a mnohé další. Plnili jsme bobříky podle knih Foglara a stavěli jsme tee-pee z plachtoviny místo z kůží. Knihu - Stopy ve sněhu od Farley Mowata mám v knihovně dodnes. (O bobřících jsem už tady napsal článek - http://www.i60.cz/clanek_5455_soutez-prazdniny-s-uriznutou-patou.html )
Svatava Páleníková
Pár dní jsem tu nebyla a zase přibylo tolik pěkných příspěvků. Jako tento.
Miroslav Štorch
Díky za první příjemné reakce. Pochopitelně jsem také miloval knihu "Dva divoši" od Setona, Bílého tesáka od Londona a mnohé další. Plnili jsme bobříky podle knih Foglara a stavěli jsme tee-pee z plachtoviny místo z kůží. Knihu - Stopy ve sněhu od Farley Mowata mám v knihovně dodnes. (O bobřících jsem už tady napsal článek - http://www.i60.cz/clanek_5455_soutez-prazdniny-s-uriznutou-patou.html )
Renata Zadražilová
Moc pěkně napsáno, krásný cestopisný příběh.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%