Gefilte fiš - plněná ryba

Gefilte fiš - plněná ryba

28. 4. 2014
recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Tedy Vladko, to je fantastický recept! Ale asi bych ho nezvládla. Neumím si představit, jak se plní ta kůže jednotlivých porcí? Jak tam ta kůže drží? Znamená to, že se jakoby jedná o studený pokrm typu aspiku? To musí být dobrota a specialitka! Tu jsem tedy ještě nejedla! Docela koukám! Děkuji moc.
Jarmila Komberec Jakubcová
ryby mají v židovské kuchyni stále místo a já při svých návštěvách státu Izrael je často jím a to hlavně o šábesu či jiných židovských svátcích jako je sukot či Jom kipur.Já sama je také o šábesu připravuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%