Plníme přání seniorům:
další ročník právě začíná!
18. 1. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
22.1.2014 22:21
Mám jeden velký nesplněný sen, zrovna teď bych potřebovala, aby se mi splnil, víc než kdy jindy. Nedokázala bych ale, dát souhlas k přístupu a zveřejnění osobních dat a pořízeného videa. Takže budu snít dál…
Redakce i60
20.1.2014 17:14
Milí přátelé, svá pěkná přání vyplňte v příslušném formuláři, který najdete na stránkách www.plnime-prani-seniorum.cz. (viz vedle odkaz v článku). Držíme palce, aby právě to vaše přání bylo vybráno a splněno!
Jiří Šlehobr
20.1.2014 14:11
Nevím,zda jsem dost starý v 65.,ale přál bych si rovný rýč od fiskars s kvalitní násadou.
Jiřina Valentová
19.1.2014 11:16
Dobrý den, je mi 89 let, jsem o franc. holích po úrazu před 4 léty,nyní jsem před 14 dny upadla na náledí,mám pohmožděniny,rodina,hlavně dcera se o mě stará, ale také mám přání, taky nemám bojler ani sprchový box, a ještě jedno neskromné přání, nikdy v životě jsem nebyla v lázních,a možná Jáchymov by mi pomohl,ale to už asi nikdy nestihnu.Hezký den všem Jiřina
Olga Štolbová
18.1.2014 18:54
Také mám jedno velké přání. Chtěla bych mít pevnou vůli a naučit se rychle německy. Jeden z mých vnuků žije v Rakousku a když přijede se svou partnerkou Rakušankou, obě koktáme a nerozumíme si.
Zuzana Pivcová
17.1.2014 14:26
Přála bych si, aby moje sestra mohla jet s někým na hezký prodloužený víkend. Sama jet nechce a já s ní jet nemůžu, protože by se neměl kdo postarat o kočky.
Iveta Balážová
17.1.2014 09:59
Dnes bych si přála nový bojler, který v noci přestal fungovat. Tak snad mi jej brzy opraví. A jinak hodně lásky mezi lidmi.
Redakce i60
17.1.2014 09:26
Jaké máte přání? Napište nám o něm. A přihlašte se do soutěže, třeba právě to vaše tajné přání bude vyslyšeno. Přejeme vám, aby se splnilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA