Můj zážitek z Tater (soutěž)
9. 1. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
11.1.2014 14:11
Hanko, tvá krásná vzpomínka mi připomněla jednu moji, ale spíše úsměvnou a trpkou.
Hana Práglová
10.1.2014 21:59
Zuzko,máš pravdu.Svět je opravdu malý.Ale z malých věcí se stává velký.Ne??? Já tenkrát jako mladá holka byla nesmírně šťastná.A s odstupem času,když jsem tyto skokany viděla třeba v televizi,vždy jsem se pyšnila tím,že jsem je znala osobně.Ještě z dob,kdy neznali moc vlastní slávy.-Ale už tenkrát byli skvělí.
Zuzana Pivcová
10.1.2014 18:51
No, vidíš, Hani, a skokan Karel Kodejška byl spolužák mé sestry z Lomnice nad Popelkou. Takže za Duklu Bratislava asi skákal v období vojny a vy jste se setkali v Tatrách. Svět je malý.
Alena Vávrová
10.1.2014 10:59
Hani, jen jsem se chvilenku začetla a už jsem věděla, že je to od Tebe. Máš typický styl. Já mám Tatry, jakož i hory všeobecně, moc ráda, ale v zimě jsem tam nikdy nebyla. Máš hezké vzpomínky.
Svatava Páleníková
10.1.2014 09:07
Já jsem se v Tatrách seznámila s manželem. Stejně jako já hory miloval, a tak jsme do Nízkých i Vysokých Tater a na Malou či Velkou Fatru jezdívali hodně často. A váš příběh mi tak trochu připomněl ten můj. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA