Milovaná jabloňka, která
mne životem 55 let provází
12. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
13.6.2015 17:37
Paní Jiřino, přeju Vám ještě mnoho let a radosti s Vašimi blízkými. Ať Vám ta jabloňka ještě mnohokrát rozkvete. A Vladi, Tobě přeju zdravíčko a hlavně pohodu. Bylo toho na Tebe asi, v poslední době, až příliš. Opatruj se...
Jiřina Valentová
13.6.2015 15:55
Dobrý den, nikdy by mě nenapadlo, že se můj skromný článek, který mi před třemi roky pomohla stylisticky upravit dcera, objeví na portálu ještě jednou. Moc si toho vážím, děkuji a přeji všem pevné zdraví. Jiřina.
Zdenka Jírová
12.6.2015 23:25
Paní ,Valentová, přeji Vám pevné zdravé a radost z potomků. Váš článek byl velmi pěkný a dojemný. Každý jsme měli nějaké trápení a je dobře, že jste to ustála a jste duševně velmi čilá.
Alena Tollarová
12.6.2015 22:00
Je zajímavé, že v době svého vydání článek téměř ušel pozornosti - tedy co se komentářů týče. Je dobře, že nám ho redakce znovu nabídla k přečtení. Je to dojemné vyznání a já Vám, paní Valentová, přeji, abyste se z krásných květů a plodů jabloňky mohla se svými blízkými těšit zas a znovu.
Soňa Prachfeldová
12.6.2015 21:50
Paní Valentová, máte můj velký obdiv, co jste vše prožila , mám dojem, že dnes se nadává skoro na vše a nevychutná se radost vlastně ze šťastného života. Vaše generace musela prožít velké útrapy, kdo přežil, je skromný a moudrý. Přeji Vám dlouhé potěšení z jabloňky. Vladko, máš skvělou maminku a maminka má skvělou dceru !
Marie Foltýnová
12.6.2015 21:49
Milá paní Valentová.Krásně popsaný Váš život šťastný i ten smutný,po smrti manžela.Přeji Vám ještě mnoho šťastných let se svými nejbližšími.A krásné posezení pod tou rozkvetlou jabloní.
Lidmila Nejedlá
12.6.2015 20:51
Paní Valentová, přijměte mé srdečné pozdravy a obdiv. Moc hezky jste napsala o jabloni spojené s Vaším životem. Buďte hodně zdravá a šťastná s pravnoučátky.
Zuzana Pivcová
12.6.2015 19:24
Tak to je, Vladko, velké a milé překvapení, je to o to obdivuhodnější, vezmeme-li v úvahu, čím maminka prošla v mládí. Někdy si říkám, že ti lidé, kteří prošli v mládí peklem války, byli nějak odolnější. Já svou maminku nemám už od roku 1977, ale všem, kteří víc mohli nebo dokonce ještě mohou být s rodiči, to moc přeji.
Vladka Steinová
12.6.2015 16:45
Dobrý den, autorka článku oslavila v dubnu t.r. 90 let a je to moje maminka.
Jiřina Valentová
5.5.2012 07:49
Dobrý den, milá p.Žatecká,děkuji za Vaše uznání.Vy jste proti mně ještě mladá, mým dětem je 67 a 62 let. Mám též dvě krásná pravnoučata,kterým je 14 a 7 let.Těším se z každého dne.Vám přeji z celého srdce hodně zdraví a hodně radosti.Vaše Jiřina Valentová
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA