Novoroční recept na každý den
Ilustrační foto: pixabay.com

Novoroční recept na každý den

1. 1. 2020

Nový rok začíná, mnozí si dáváme různá předsevzetí, která se daří plnit s větším či menším úspěchem. Nejinak je to i s různými dietami. Zkusme jeden recept, po kterém se sice nehubne, ale ani netloustne a přesto poskytne famózní labužnický zážitek.

Ingredience
Vezme se 12 měsíců, pořádně se očistí od veškeré zlomyslnosti, chamtivosti a nenávisti. Každý měsíc se rozdělí střídavě na 28, 30 a 31 dílků tak, že vystačí na celý rok.

Postup
Potom se každý den upraví tak, že se vezme 1 porce důvěry, 1 dávka poctivé práce, 2 dávky dobré nálady, přidají se 3 vrchovaté lžíce optimismu, čajová lžička snášenlivosti, zrnko taktu a špetka trpělivosti. To vše se promíchá a bohatě zalije láskou. Takto připravený pokrm se ozdobí kytičkou pozornosti. Podává se s milým úsměvem a dobrým slovem. (z emailové pošty)

A je to mňamka. Pokud tento recept budete používat alespoň někdy, bude lépe na světě nejen druhým, ale hlavně vám.

Dobrou chuť.

Z archivu - náš portál obsahuje přes 10 000 čtenářských příspěvků, nejrůznějších příběhů ze života čtenářů, vzpomínek, ale i cestovatelských tipů, rad či gastronomických receptů. Připomeňme si vybrané příspěvky, které obohatily tento portál. Patří k nim i tento, který jste si právě přečetli.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Danko, všimla jsem si, že je ten recept starý už nejméně šest let. Škoda, že se zřejmě k mnoha lidem ještě nedostal, mně připadá velmi dobrý a chutný :-) Tak hezký nový rok :-)
Jaroslava Handlová
Občas stojí zato sáhnout do archivu. Dobrá mňamka přetrvá věky, jen se na ni nesmí zapomínat - dobrou chuť po celý rok 2020!
Dana Puchalská
Ano je to fakt parádní recept. Stálo by za to nechat si jej vytisknout a dát na nástěnku v kuchyni.
Dana Kolářová
Zuzano, Olgo, Jano, Marie, souhlasím, báječný recept a určitě stojí zařadit jej do svého jídelníčku.
Zuzana Pivcová
Čekala jsem opravdu nějakou kuchařinu, ale o to milejší bylo poznání, o jaký recept jde. No, vzhledem k tomu, že jsem celkově nevalná kuchařka, tak i tady mám ještě co dohánět! :-)
Jana Šenbergerová
Skvělý recept! Už léta používám, proto vřele doporučuji. A nevadí, když občas některá ingredience chybí. Někdy se všech nedostává, přesto to na výsledku nic nemění, nechybí-li ochota a láska.
Olga Štolbová
Jsem pro - určitě se budu snažit tenhle recept denně používat, snad nás bude co nejvíc. Díky...
Marie Novotná
Tak tohle je ten nejlepší recept na celém světě!,Už ho mám v kuchařce na prvním místě.Udělám všechno,aby se mi to nokdy nepřipálilo.Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Blíží se vánoční svátky a s nimi návštěvy v rodinách, u známých, a také jiné společenské události. A tak si tentokrát vyzkoušíme, jaké máte znalosti z etikety.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?

Do 3 000 korun

21%

Mezi 3 000 - 6 000 Kč

20%

Mezi 6 000-10 000 Kč

20%

Přes 10 000 Kč

21%

Nevím, neumím to odhadnout

18%