Zlatá neděle neskončila zlatě

Zlatá neděle neskončila zlatě

27. 12. 2013
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Milá Zuzano, času bylo dost, jen povinností o něco více. Přesto jsem na svůj profil uložila Čtvrtou adventní neděli, ale nebyla publikována: Čtvrtou adventní neděli ve spěchu jsme prožili, ani svíčku poslední jsme nezapálili. Až k štědrovečernímu stolu zasedli jsme všichni spolu, a všechny svíčky spálili. Čtyři čárky nezbyly, v koledách se ztratily... Neřešila jsem to, ale teď mě moc mrzí, že jsem vždy jen nakoukla, odhalila novou báseň a nestíhala číst všechno, to jsem si nechávala na později. Tvůj příběh je o to silnější, že se kolem dějí věci, které dříve patřily do okruhu "nám se to nemůže stát". S úchyly jsem se v mládí setkala několikrát, ale nikdy jsem nezažila šok z přepadení. S kamarádkou jsme několikrát trávily noc v Praze v ulicích, když jsme po nějaké akci čekaly na časně ranní vlak. Buď jsme měly štěstí, nebo tehdy byla opravdu "jiná doba". Až zpětně mě občas mrazí, když si uvědomím, jak jsem bývala "odvážná", když jsem sama absolvovala nejen noční toulky v cizích městech, ale třeba i pětadvacetikilometrové túry ve zcela cizím prostředí. Za příběh ti děkuji nejen proto, že byl adresován mně, a všem ženám bez ohledu na věk přeji, aby podobné zkušenosti byly ušetřeny.
Zuzana Pivcová
Olinko, před tím jsem zažila už i úchyla. To je už 30 let. Také jsem nevěděla, jak to dopadne. Bydlela jsem na podnájmu na okraji Střížkova a byla půlnoc.
Olga Štolbová
Zuzko,tvůj příběh mnou doslova otřásl, sama mám podobnou zkušenost,ale šlo naštěstí "jen" o úchyla.Už je to dávno,ale v noci bych se na ulici už nikdy nevydala.
Hana Práglová
Zuzko,se zájmem se si přečetla tvůj článek.Lídé jsou různí.....jak kdysi řekl jakýsi klasik.Ale mezi lidmi jsou také svi......,kterým nevadí,zda se chovají hnusně k věcem,mužům či ženám.Zažila jsem pár "zvláštních" situací,takže se ti nedivím!!!!Naopak.Obdivuji ,že dosud dokážeš bydlet na stejném místě. Ale snad se opravdu trochu doba změnila .Kdo ví???? V příštím roce bych si přála.aby všechny dobré skutky byly odměněny stejně a všechna ZLA "odměněna".s "úrokama/!!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%