Pátek třináctého. Stejný
den jako všechny ostatní?

Pátek třináctého. Stejný
den jako všechny ostatní?

13. 12. 2013
pověry
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Vím, že když jsem přišla před 31 lety do Prahy kvůli vztahu s mužem, který to krátce nato ukončil, 11. srpna jsem měla svátek a on se neozval, tak jsem si z trucu v pátek 13. srpna začala s člověkem, který mě v následujících třech letech pěkně odrovnal. Tady jsem ale byla sama sobě od začátku tím strůjcem štěstí, takže datum v tom bylo nevinně.
Jana Šenbergerová
Jak už jsem tu v září psala, pátky třináctého mi nevadí. Naopak, dobře mě naladí. I po nich je přece víkend v pořadí. A je-li to den „jiný“, to můžem způsobit jen svými činy. Co očekávám, toho se mi dostane. A jestli ne, zas tak moc se nestane. Vždyť přijdou jiné dny odpočinku i práce a s nimi nová šance. Přesto jsem jednou měla smolný den, když jsem si na gymnaziu v nějaké soutěži furiantsky vybrara otázku číslo 13. Pohořela jsem na celé čáře, přestože mě pokládali za favorita. Jinak je ovšem čtyřka moje dobré číslo. (1+3=4)
Jitka Chodorová
Mně by pátek 13tého teda nijak nevadil,i když jsem dost pověrčivá,ale bojím se 13tého prosince,jako takového,už jsem to popisovala i v jedné z mých povídek.Na dnešní den připadá 46té výročí naší svatby,16té výročí od smrti mé maminky a 23let od pohřbu mého tchána,za chvíli jedu na kontrolu k lékaři a vůbec se mi tam nechce,nemám ten den od jisté doby ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%