Pátek třináctého. Stejný
den jako všechny ostatní?
13. 12. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
13.12.2013 13:42
Vím, že když jsem přišla před 31 lety do Prahy kvůli vztahu s mužem, který to krátce nato ukončil, 11. srpna jsem měla svátek a on se neozval, tak jsem si z trucu v pátek 13. srpna začala s člověkem, který mě v následujících třech letech pěkně odrovnal. Tady jsem ale byla sama sobě od začátku tím strůjcem štěstí, takže datum v tom bylo nevinně.
Jana Šenbergerová
13.12.2013 09:55
Jak už jsem tu v září psala,
pátky třináctého mi nevadí.
Naopak, dobře mě naladí.
I po nich je přece víkend v pořadí.
A je-li to den „jiný“,
to můžem způsobit jen svými činy.
Co očekávám,
toho se mi dostane.
A jestli ne,
zas tak moc se nestane.
Vždyť přijdou jiné dny
odpočinku i práce
a s nimi nová šance.
Přesto jsem jednou měla smolný den, když jsem si na gymnaziu v nějaké soutěži furiantsky vybrara otázku číslo 13. Pohořela jsem na celé čáře, přestože mě pokládali za favorita. Jinak je ovšem čtyřka moje dobré číslo. (1+3=4)
Jitka Chodorová
13.12.2013 08:04
Mně by pátek 13tého teda nijak nevadil,i když jsem dost pověrčivá,ale bojím se 13tého prosince,jako takového,už jsem to popisovala i v jedné z mých povídek.Na dnešní den připadá 46té výročí naší svatby,16té výročí od smrti mé maminky a 23let od pohřbu mého tchána,za chvíli jedu na kontrolu k lékaři a vůbec se mi tam nechce,nemám ten den od jisté doby ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA