Jak stále prožívat kvalitní sex?
10. 12. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
14.12.2013 01:15
Asi se začnu o tento doplněk stravy zajímat. Když se tu píše, že to snižuje krevní tlak. Uvítal bych tlak cca dvacetiletého muže.
Jana Šenbergerová
12.12.2013 10:46
Klademe příliš velký důraz na kvalitní sex a zapomínáme na kvalitní a láskyplné lidské vztahy. S člověkem, kterého miluji, nepotřebuji zažívat závratné vrcholy, i když je zažívám, vím, že to jednou bude jinak. S láskou ale vždycky krásné.
To ovšem neznamená, že zavrhuji pomoc tam, kde jsou problémy.
Zuzana Pivcová
11.12.2013 19:59
Mně se ale nelíbí ten pojem "kvalitní sex", nechce se mi na plnou pusu rozebírat, v čem asi má spočívat ta "kvalita", to už vyplývá z toho, na co se zaměřuje článek. Chtělo by se mi víc říct "hezký erotický vztah" jako součást celkového vztahu s milým přitažlivým ČLOVĚKEM. Nemám zkušenost, jestli pomohou nějaké prostředky tam, kde není přitažlivost.
Pavla Vítková
10.12.2013 12:38
Pokud je to opravdu na přírodní bázi, doporučím manželovi. Jen ať mi pak neběhá za jinými v té Max Power náladě :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA